Politică de postări şi discuţii

Ultima modificare: 30 iunie 2012

Vă invităm să postaţi videoclipuri, fotografii, articole şi comentarii în anumite zone ale site-ului nostru. Speranţa noastră este că veţi avea posibilitatea de a contribui la aceste forumuri interactive şi împărtăşi conţinut original cu comunitatea noastră. În scopul de a păstra acest lucru plăcut şi interesant pentru toţi utilizatorii noştri, vă rugăm să urmaţi regulile prezentate mai jos.

Prin trimiterea de conţinut, sunteţi de acord cu aceste reguli:

1. Sunteţi de acord să nu prezentaţi conţinut necorespunzător. Conţinutul inadecvat include orice conţinut care:

 • încalcă sau violează drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei persoane;
 • este calomniator sau defaimător;
 • este obscen, pornografic, sau explicit sexual;
 • încalcă dreptul unei persoane la intimitate;
 • încalcă orice lege de nivel local, naţional sau internaţional;
 • conţine sau sprijină acte ilegale sau violente;
 • discriminează pe bază de sex, rasă, clasă, etnie, origine naţională, religie, orientare sexuală, handicap sau altă clasificare;
 • este defăimător, este prezentat cu ură sau este destinat a intimida sau a hărţui;
 • conţine publicitate sau solicitări de orice fel;
 • denaturează identitatea sau afilierea;
 • depersonalizează pe ceilalţi.

2. Sunteţi de acord că sunteţi pe deplin responsabil pentru conţinutul pe care îl prezentaţi. Veţi elimina cu promptitudine orice conţinut pe care l-aţi postat dacă descoperiţi că acesta încalcă normele prezentate msai sus sau că este altfel inadecvat. Veţi despăgubi editia.ro, precum şi terţele persoane implicate, împotriva pierderilor, cheltuielilor, pagubelor şi costurilor, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaţilor, care rezultă din orice cerere formulată de orice parte terţă cu privire la conţinutul pe care l-aţi postat.

3. Dumneavoastră înţelegeţi şi sunteţi de acord că nu suntem responsabili pentru orice conţinut postat de utilizatori. Trebuie să întelegeţi, de asemenea, că avem dreptul, dar nu şi obligaţia, de a monitoriza conţinutul postat şi putem elimina conţinutul pe care îl considerăm nepotrivit pentru orice motiv, fără consimţământul celui care l-a postat. Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, să eliminăm privilegiul unui utilizator de a posta conţinut de pe site-ul nostru.

4. Certificaţi faptul că aveţi cel puţin 13 ani. Dacă sunteţi sub vârsta de 13 ani, vă rugăm să nu postaţi niciun conţinut pe site-ul nostru. Dacă sunteţi sub vârsta de 18 ani, dar aveţi cel puţin 13 ani, puteţi trimite conţinut numai cu permisiunea şi sub supravegherea unui părinte sau tutore legal. Dacă sunteţi un părinte sau tutore legal de acord cu aceste reguli pentru beneficiul unei persoane fizice cu vârste cuprinsă între 13 şi 18, vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că sunteţi pe deplin responsabil pentru observaţiile sale şi orice răspundere juridică pe care el sau ea o poate suporta.

5. Puteţi certifica faptul că aveţi permisiunea celorlalţi care au contribuit la conţinutul postat de dumneavoastră. Dacă există persoane sub vârsta de 18 ani în orice fotografii, video sau alt conţinut pe care doriţi să-l postaţi, trebuie să obţineţi permisiunea tutorilor legali pentru fiecare astfel de persoane, înainte de a posta conţinutul.

6. Aţi luat la cunoştinţă şi sunteti de acord că utilizarea şi/sau recurgerea la orice informaţii obţinute prin forumuri interactive o faceţi pe propriul risc. Noi nu aprobăm şi nu certificăm în nici un fel conţinutul forumurilor interactive şi nu putem garanta pentru fiabilitatea sa.

7. Pentru orice conţinut pe care îl transmiteţi, ne daţi permisiunea de a utiliza acel continut. Acordaţi editia.ro o licenţă irevocabilă, perpetuă, la nivel mondial, exclusiv, de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate din, încorpora în alte lucrări, distribui, efectua, afişa, şi exploata altfel conţinutul, în tot sau în parte, în orice formă, media sau tehnologie acum cunoscute sau mai târziu dezvoltate.

8. Aţi citit şi sunteţi de acord cu Termenii de utilizare şi Politica de confidenţialitate.

sus