Politică de confidenţialitate

Ultima modificare: 30 iunie 2016

În acelaşi timp, editia.ro, IT.BEBE şi Edition Media Press se angajează să aducă informaţii adaptate la nevoile dumneavoastră individuale. Recunoaştem importanţa protejării confidenţialităţii informaţiilor dvs. de identificare personală. În adoptarea acestei politici de confidenţialitate, intenţia noastră este de a echilibra interesele noastre legitime de afaceri în colectarea şi utilizarea de informaţii de identificare personală cu aşteptările dumneavoastră rezonabile de confidenţialitate. Vă rugăm să reţineţi: Această politică se aplică doar la informaţiile colectate de editia.ro on-line, după cum se specifică mai jos, şi nu reglementează sau se aplică informaţiilor colectate sau utilizate de IT.BEBE SRL și Edition Media Press SRL prin alte mijloace.

Ce informaţii de identificare personală furnizaţi către editia.ro?

editia.ro vă solicită să furnizaţi diferite tipuri de informaţii de identificare personală pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. pe site-ul nostru. În timpul înregistrării, editia.ro solicită informaţii, cum ar fi: numele, adresa de e-mail, anul naşterii, sexul, codul poştal, ţara, adresa de stradă, titlul postului, responsabilitatea principală, Industria locului de muncă şi dimensiunea companiei. Cu cât oferiţi mai multe informaţii, cu atât suntem mai capabili de a personaliza experienţa dumneavoastră. Vă putem solicita alte informaţii, la alte momente, cum ar fi atunci când participaţi la un concurs sau la o promoţie, când postaţi un anunţ on-line, atunci când participaţi în discuţiile de pe forum sau atunci când comandaţi produse de la noi. Ori de câte ori ne veţi oferi informaţii de identificare personală, vom face un efort de a le armoniza la politica noastră de confidenţialitate. Vezi mai jos despre „cookies” şi ce alte informaţii sunt colectate.

Cum utilizează editia.ro informaţiile mele personale de identificare?

Scopul nostru principal în colectarea informaţiilor personale de identificare este de a oferi utilizatorului o experienta personalizată pe reţeaua noastră de site-uri. Aceasta include servicii de personalizare, de comunicaţii interactive, cumpărături online şi multe alte tipuri de servicii, dintre care majoritatea sunt complet gratuite pentru dvs..

editia.ro utilizează informaţii de identificare personală pe care ni le furnizaţi în mai multe moduri. Câteva exemple sunt prezentate mai jos.

Informaţiile de identificare personală ale unui utilizator pot fi folosite de editia.ro pentru scopuri editoriale, cum ar fi pentru a vă contacta ca parte a unui sondaj on-line. În plus, putem folosi, de asemenea, informaţiile furnizate de dvs. la:

  • pentru a vă contacta cu notificările legale,
  • pentru a vă informa cu privire la orice modificări sau completări la serviciul nostru sau Termenii şi condiţiile, şi
  • starea contului (inclusiv confirmarea la înregistrare).

Dacă nu doriţi să primiţi cele de mai sus şi, prin urmare, să vă retrageţi de la site-ul nostru, vă rugăm să contactaţi administratorul site-ului (webmaster@editia.ro) şi cereţi ştergerea contului dumneavoastră. După ce contul dvs. a fost şters, nu veţi mai avea acces la secţiunea membrilor pe site-ul editia.ro, cu toate acestea, vă puteţi re-înregistra în orice moment.

Putem folosi, de asemenea, informaţii despre utilizatorii noştri şi activităţile acestora pe site-ul nostru pentru a trimite oferte şi informaţii despre companiile IT.BEBE S.R.L. și Edition Media Press S.R.L. şi filialele sale. Cu toate acestea, dacă nu mai doriţi să primiţi cele de mai sus, vă rugăm să contactaţi administratorul site-ului (webmaster@editia.ro) pentru a solicita eliminarea din această listă.

Dacă în preferinţele contului dvs. aţi bifat că sunteţui interesat în a primi pe e-mail anumite buletine informative de la noi, vă vom trimite aceste abonamente de e-mail. Vă rugăm să reţineţi că, indiferent de aceste preferinţe pentru abonament, vă putem contacta prin e-mail, aşa cum este descris în altă parte în această politică de confidenţialitate (de exemplu, pentru a vă anunţa despre modificări sau completări la serviciul nostru, cum ar fi noi caracteristici). Cu toate acestea, dacă nu mai doriţi să primiţi oricare din cele de mai sus, puteţi schimba preferinţele dvs. în orice moment, făcând clic aici.

În scopul de a oferi servicii gratuite, afişam anunţuri publicitare. editia.ro oferă anunţuri direcţionate în numele advertiserilor.

editia.ro face, de asemenea, studii de cercetare demografică a utilizatorilor săi, despre interesele şi comportamentul lor bazat pe informaţiile furnizate, inclusiv pe bază de înscriere, pe formularele de comandă, în timpul unei promoţii, precum şi din fişierele noastre de jurnal server sau de la anchete. Facem acest lucru pentru a înţelege mai bine şi a servi utilizatorii noştri. Aceste cercetări sunt compilate şi analizate, editia.ro putând partaja versiunile cumulate ale acestor date, cu agenţii de publicitate sau alte entităţi asemănătoare din industria media sau publicitate. În plus, în baza acordurilor de confidentialitate, editia.ro poate verifica informaţiile de utilizator cu date de la terţi.

sus

Alte companii sau persoane au acces la informaţiile de identificare personală pe le voi furniza către editia.ro?

Când sunteţi pe o pagină editia.ro şi vi se cer informaţii personale de identificare, furnizaţi aceste informaţii către IT.BEBE S.R.L. și Edition Media Press S.R.L. şi filialele lor, sau vânzătorii care prestează servicii contractuale pentru editia.ro (cum ar fi furnizorii de găzduire etc.). Dacă informaţiile de identificare personală sunt furnizate şi/sau menţinute de către orice altă societate decât acestea, politica noastră este că nu vom transfera informaţiile de identificare personală cu excepţia cazului în care notificarea este transmisă înainte de transfer. Dacă nu doriţi ca informaţiile dumneavoastră să fie partajate, puteţi alege să nu permiteţi transferul, alegând să nu folosiţi acel serviciu sau prin exprimarea acestei preferinţe, dacă este solicitată.

Promoţii: Promoţiile care rulează pe editia.ro pot fi sponsorizate de către alte companii decât editia.ro sau pot fi co-sponsorizate de editia.ro şi o altă societate. Unele sau toate informaţiile personale de identificare furnizate de dvs. în timpul promoţiei pot fi partajate cu sponsorul. Dacă informaţiile vor fi partajate, vom dezvălui o astfel de asociere înainte de transfer. Puteţi decide să nu participaţi la promoţie, dacă nu doriţi ca informaţiile dvs. de identificare personală să fie împărtăşite. În anumite circumstanţe, nu puteţi participa la o promotie specială dacă aţi ales să nu furnizaţi informaţii personale de identificare. În prezent, promoţiile editia.ro se desfăşoară doar în spaţiul fizic al României.

Agenţii de publicitate şi Link-uri: Agenţiile de publicitate cu care colaborează editia.ro sau site-uri Web care au link-uri de pe site-ul nostru, de asemenea, pot colecta informaţii personale de identificare direct de la dvs.. Practicile de preluare a informaţiilor ale firmelor de colectare a datelor de pe site-ul nostru sau site-urile web legate de editia.ro, nu sunt acoperite de această declaraţie de confidenţialitate.

Piata: Dacă faceţi o achiziţie sau solicitaţi un serviciu în Piaţă, informaţiile pe care le furnizaţi pentru această tranzacţie (precum şi informaţiile de urmărire şi cookie-urile – sunt descrise mai jos) sunt furnizate direct afacerilor din Paţă. Întreprinderile enumerate în editia.ro în secţiunea Piaţă au politici de confidenţialitate şi practici de colectare a datelor separate. editia.ro nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici independente. Pentru mai multe informaţii cu privire la afaceri şi politica de confidenţialitate, mergeţi la pagina de start şi faceţi clic pe link-ul corespunzător.

Altele: Dacă vom desfăşura competiţii sau concursuri pe site-ul nostru, vi se poate cere să furnizaţi informaţii suplimentare, cum ar fi numărul de telefon şi adresa, în scopul de a participa. Normele exacte pot varia în fiecare caz, dar normele specifice pentru orice concurs vor indica modul în care informaţiile pot fi utilizate. Dacă ne-aţi comunicat în preferinţele contului dvs. că vă interesează primirea de e-mail de la noi, putem trimite un e-mail-uri despre produse, promotii, editia.ro sau servicii, precum şi în numele altor companii. Aveţi posibilitatea să modificaţi preferinţele contului dvs. în orice moment. În plus, în fiecare e-mail de publicitate va fi furnizată o legătură ce vă oferă posibilitatea să vă dezabonaţi de la primirea e-mail-urilor publicitare.

Noi nu controlăm politicile de confidenţialitate ale agenţilor noştri de publicitate, sponsorilor sau a altor site-uri sau afaceri la care furnizăm hyperlink-uri sau acces. Vă rugăm să vizitaţi site-urile acelor firme pentru a vizualiza politicile de confidenţialitate.

Utilizatorii editia.ro ar trebui să fie, de asemenea, conştienţi de faptul că, atunci când îşi dezvăluie în mod voluntar informaţii personale în zonele de chat sau buletine, că informaţiile pot fi colectate de către alţii, acest lucru putând duce la mesaje nesolicitate de la alţii (SPAM).

Cu excepţia cazurilor menţionate în această politică de confidenţialitate sau cea de la data aderării, informaţiile de identificare personală nu vor fi transferate la o terţă parte din afara companiilor IT.BEBE S.R.L. și Edition Media Press S.R.L., filialele sale sau prestatorii săi de servicii, cu excepţia cazului în care notificarea este transmisă la momentul colectării sau înainte de a transfera informaţiile. editia.ro poate dezvălui, de asemenea, informaţiile de cont, în cazuri speciale, atunci când avem motive să credem că dezvăluirea acestor informaţii ar putea fi necesară pentru a identifica, contacta sau de a duce o acţiune în justiţie împotriva cuiva care nu a respectat Termenii şi condiţiile de utilizare, sau a cauzat un prejudiciu (intenţionat sau neintenţionat), atât proprietarilor editia.ro cât şi altor utilizatori editia.ro, sau oricui altcineva care ar putea fi afectat de astfel de activităţi, în conformitate cu o cerere de aplicare a legii, o citaţie sau un ordin judecătoresc, sau atunci când sunt cerute conform legii.

Securitatea datelor: Utilizăm proceduri fizice, electronice şi manageriale pentru a proteja informaţiile pe care le colectăm online. Cu toate acestea, cu toată eficienţa acestor măsuri, niciun sistem de securitate nu este impenetrabil. Noi nu putem garanta securitatea bazei noastre de date, nici nu putem garanta că informaţiile pe care le oferiţi nu vor fi interceptate în timp ce sunt transmise pe site-ul nostru.

sus

Ce informaţii colectează servere de web?

Servere de web care deservesc editia.ro colectează automat anumite informaţii de identificare non-personale, cum ar fi pagini vizitate de utilizator şi numele de domeniu al vizitatorului. Aceste informaţii sunt folosite în diverse scopuri, inclusiv control intern, pentru a adapta informatia la vizitatorii individuali şi alţi utilizatori, pentru audituri de trafic, sau aşa cum este descris în altă parte în această politică de confidenţialitate. Oferim, de asemenea, aceste informaţii (precum şi informaţii de la cercetări de piaţă de la terţi), cu privire la utilizatorii nostri, pe o bază agregată, anonim, agenţiilor de publicitate partenere.

Ce sunt cookie-urile şi cum le foloseşte editia.ro?

editia.ro plasează un „cookie” în browser-ul din computerul unui utilizator editia.ro pentru a stoca şi a urmări, uneori, informaţii despre dvs.. Un cookie poate fi folosit pentru a spune atunci când computerul dvs. a contactat un site web; putem folosi, de asemenea, informaţii pentru scopuri editoriale şi pentru alte scopuri, cum ar fi măsurarea anumitor modele de trafic. De exemplu, cookie-urile sunt folosite pentru a ne asigura că nu veţi vedea acelaşi anunţ de prea multe ori într-o singură sesiune şi că nu trebuie să reintroduceţi numele dvs. de utilizator sau parola în timpul vizitei dumneavoastră. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri pentru a înţelege utilizarea de către dvs. a Serviciului. Furnizorii de servicii de publicitate, care difuzează anunţuri pe site-ul nostru, pot utiliza, de asemenea, propriile cookie-uri. Puteţi dezactiva aceste cookie-uri aşa cum este descris mai jos.

Puteţi dezactiva cookie-urile livrate de editia.ro prin schimbarea setărilor din browser-ul dumneavoastră. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că acest lucru va dezactiva toate cookie-urile livrate în browser-ul dumneavoastră, nu doar cele livrate de editia.ro.

Cum pot renunţa la cookie-uri de publicitate online?

Publicitatea online pentru editia.ro este livrată de către diverse agenţii de publicitate cu care avem contract. Agenţiile de publicitate pot plasa cookie-uri browser-ului dumneavoastră pentru a facilita livrarea anunţurilor speciale, pentru a ajuta la a determina dacă aţi văzut un anunţ special înainte, la adaptarea anunţurilor profilului dvs., dacă aţi vizitat site-ul nostru înainte, şi pentru a evita să vă trimită anunţuri duplicat.

În unele cazuri, noi, agenţiile de publicitate partenere editia.ro şi alte site-uri ale unor terţi parteneri colaborăm cu furnizori de reclame adaptate intereselor dumneavoastră. Aceşti furnizori includ reţelele de anunţuri şi furnizorii de segmente de audienţă; şi ei plasează cookie-uri browser-ului dvs. pentru a colecta informaţii despre activitatea dvs. on-line (de exemplu, site-urile şi paginile pe care le-aţi vizitat), în scopul de a ajuta agenţiile de publicitate să livreze anunţuri specifice pe site-ul nostru si alte site-uri, pe care le consideră ca fiind cele mai relevante pentru dumneavoastră.

Adesea, agenţiile de publicitate partenere editia.ro contractează unei terţe părţi găzduirea anunţurilor lor. În acest caz, un vânzător de publicitate contactează un alt furnizor de servicii de publicitate pentru un anumit anunţ. În acest caz, un cookie independent poate fi utilizat de serviciul respectiv. Nu avem un mecanism care să permită vizitatorilor să renunţe la cookie-uri de la furnizori cu care nu avem o relaţie contractuală.

Copii sub 13 ani: Nu trimiteţi nicio informaţie despre dvs. la noi – inclusiv informaţii cum ar fi numele, adresa sau e-mail-ul. În general, noi nu colectăm cu bună ştiinţă informaţii personale de identificare de la copii sub 13 ani. În cazul în care, în anumite situaţii, colectează cu bună ştiinţă informaţii personale de identificare de la un copil sub varsta de 13 ani, vom face acest lucru numai cu acordul părinţilor, verificat înainte de colectare. În cazul în care aflăm că am colectat informaţii personale de la un copil sub varsta de 13 ani fără consimţământului părinţilor, vom şterge informaţiile din baza noastră de date cât mai repede posibil.

Tehnologia Internetului se dezvoltă într-un ritm rapid şi vrem să ne menţinem flexibilitatea în mediul on-line. Dacă schimbăm politica noastră de confidenţialitate în viitor, vom posta aceste modificări îndată ce intră în vigoare.

sus