Comisia Europeană a publicat Rapoartele anuale de țară în ceea ce privește Internetul deschis

0
217
Sursa foto: Pixabay

Comisia Europeană (CE) a publicat rapoartele anuale de țară primite de la autoritățile naționale de reglementare (ANR) privind respectarea dispozițiilor privind internetul deschis, pentru al patrulea an consecutiv. Rapoartele ANR sunt furnizate în fiecare an Comisiei și Organismului autorităților de reglementare europene pentru comunicații electronice (OAREC). Al patrulea set de rapoarte acoperă perioada de timp de la 1 mai 2019 până la 30 aprilie 2020.

Aceste rapoarte vor servi drept bază pentru Raportul OAREC cu privire la punerea în aplicare a regulilor de internet deschise așteptate până la sfârșitul anului. În conformitate cu normele UE privind internetul deschis (articolul 5 din Regulamentul (UE) 2015/2120), ANR-urile ar trebui să monitorizeze îndeaproape și să asigure respectarea dispozițiilor privind internetul deschis. ANR-urile sunt invitate să publice rapoarte anuale și să le comunice Comisiei și OAREC.

Raportul pentru România poate fi descărcat accesând link-ul următor: https://ec.europa.eu/newsroom/dae/document.cfm?doc_id=68288

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.