Corpul de Control de la MTS la Clubul Sportiv Municipal Călărași

0
903

Probleme mari la Clubul Sportiv Municipal Călărași! MTS-ul a trimis mai mulți inspectori pentru un control amănunțit la CSM-ul condus de Dumitru Chirilă. 

Activitatea CSM-ului este verificată în aceste zile de inspectori ai Ministerului Tineretului și Sportului. Surse credibile ne-au confirmat acest lucru iar verificările vin la câteva săptămâni după o conferință „pompoasă„ susținută de șeful CSM-ului Dumitru Chirilă.

Mai multe informații au apărut în presa locală legate de modul în care sunt cheltuiți banii publici acordați ca sprijin financiar de către Consiliul Județean Călărași. Directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ, Eduard Grama a declarat într-o conferință de presă faptul că o sumă importantă de bani nu a putut fi justificată de Dumitru Chirilă. „Domnul Chirilă a ajuns la o vârstă la care trebuie să dea posibilitatea tinerilor să se afirme. El trebuie să facă un pas în spate! I-am și spus: „nu se închide CSM-ul dacă plecați acasă„. I-am dat de la CJ 100 de mii de roni și când i-am luat  dosarul la puricat nu a justificat 56 de mii„, a încheiat Eduard Grama„, afirma Grama în urmă cu aproximativ o lună.

În acest context, MTS-ul s-a autosesizat și a trimis în control mai mulți inspectori la CSM. Grama a confirmat faptul că știe despre acest lucru. „Este adevărat. În acest moment se află Corpul de Control la CSM. Noi am spus și susținem în continuare sportul de performanță. Consiliul alocă bani pentru susținerea sportivilor călărășeni dar doar în momentul când se vor clarifica lucrurile. Banii să ajungă la sportivii de pe plan local, nu la cei cu dublă legitimare. Sunt convins că în urma acestui control se va face lumină și vor avea de câștigat sportivii care fac performanță la Călărași„, a spus Grama pentru editia.ro.

Ziarul nostru va face public zilele următoare notele de control ale inspectorilor MTS și neregulile care s-au descoperit la CSM Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + eight =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.