Dunărea / Două transferuri de marcă / Pîrvulescu: „Până la plecarea în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko, Dunărea doreşte ca lotul să fie complet„ 

0
903

Echipa de pe malul Borcei a început tare campania de achiziții. Președintele executiv, Eugen Pîrvulescu a reușit să-i aducă la echipă pe portarul Alessandro Caparco și mijlocașul iordanian Tha’er Bawab (34 de ani). 

Tha’er Fayed Al Bawab și Alessandro Caparco au evoluat pentru Concordia Chiajna. Liber de contract după retrogradarea echipei ilfovene în Liga 2, mijlocaşul a fost convins să semneze pe un an cu cealaltă echipă care a picat din Liga 1, Dunărea Călăraşi.

Alessandro Caparco a jucat în ultimele două sezoane la Concordia Chiajna, iar înainte de a ajunge la ilfoveni a mai jucat pentru ASA Târgu Mureş (2010-2013) şi CSMS Iaşi (2013-2017). Italianul a semnat cu Dunărea un contract valabil pe doi ani.

Noul președinte executiv al Dunării, Eugen Pîrvulescu a afirmat faptul că: „până la plecarea în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko, programat în perioada 9-21 iulie, Dunărea doreşte ca lotul pe care să se bazeze Cristian Pustai să fie complet în proporţie de 80 la sută„. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.