Dunărea / Cristian Pustai: „Mă bucur că am revenit din nou pe marginea terenului„

0
1188

În sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, a avut loc astăzi, prima conferință de presă în care au fost prezentați noul președinte executiv al Dunării, Eugen Pîrvulescu și tehnicianul care a semnat pe două sezoane cu trupa de pe malul Borcei, Cristian Pustai. 

Conferința a fost deschisă de președintele CJ, Vasile Iliuță care i-a avut alături și pe Eduard Grama, directorul direcției de dezvoltare din CJ dar și președintele Florin Brișan. Discuțiile au fosta axate pe proiectele care se vor derula la echipa de pe malul Borcei: promovarea echipei Dunărea în Liga 1 și activitatea Academiei Dunărea. Reunirea clubului a avut loc astăzi la sediul clubului Dunărea.

Vasile Iliuță, președinte CJ: „Vreau să vă prezint echipa de conducere a clubului Dunărea. Noi avem o situație specială și vrem să revenim în Liga 1. Domnul Cristian Pustai și domnul Pîrvulescu vor conduce echipa noastră„.

Cristian Pustai, antrenor: „Mă bucur că am revenit din nou pe marginea terenului. E un început, probabil greu. Anul acesta, Liga a 2-a este mai interesantă decât Liga1. Sunt 9 echipe care și-au anunțat promovarea. Sper să realizăm acest proiect care se întinde pe 2 ani. Acest obiectiv poate fi atins pentru că am găsit aici oameni care își doresc… La o reconstrucție se pornește de jos. Noi am lucrat la o structură de jucători. Pe piață sunt foarte mulți jucători și se licitează prea mult pentru Liga 2. Dunărea a rulat foarte mulți jucători. Eu îmi doresc să am cel puțin 24 de jucători„. 

Eugen Pîrvulescu, președinte executiv, AFC Dunărea: „Am venit la Călărași pentru a duce mai departe lucrurile bune și foarte bune. Este un moment puțin mai dificil după o retrogradare. Sperăm în foarte scurt timp, ne dorim foarte mult să ducem Dunărea cât mai repede pe prima scenă. Nu va fi o misiune ușoară. Am avut o discuție cu domnul președinte Iliuță… Am promisiunea că vom avea toate condițiile ca la Călărași să formăm o academie de fotbal. În scurt timp vom porni această academie. Nu am semnat niciun contract și până plecăm în cantonament, Cristian Putsai să aibă cel puțin 80% din lotul pentru 2019-2020„.

Eduard Grama, director direcția de dezvoltare: „Bugetul este suficient și satisfăcător pentru a asigura toate cheltuielile pentru ca echipa de fotbal și personalul administrativ să poată să-și desfășoare activitatea în condiții normale. Este o nouă provocare, accederea în Liga 1. Împreună cu noul staf vom face tot ceea ce ne stă în putință ca echipa să revină în Liga 1. Acest proiect este pe termen lung și împreună vom avea ca prioritate, pe lângă promovarea în Liga 1, crearea unei baze pentru copii și juniori„. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.