PSD / Sorin Vrăjitoru: „Am demonstrat că suntem mai uniți ca niciodată„

0
394
Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

PSD are o nouă structură de conducere după Congresul de ieri de la Sala Palatului. Viorica Dăncilă a primit 2.828 de voturi pentru a deveni președintele partidului, devenind astfel prima femeie în această funcție. Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, cu 2.463 de voturi, iar Mihai Fifor va ocupa funcția de secretar general, după ce a strâns 2366 de voturi.

Sorin Vrăjitoru, Deputat de Călărași, a scris astăzi pe pagina sa de facebook faptul că partidul din care face parte s-a întors la normalitate. Vrăjitoru mai punctează și că a asistat la alegeri „libere„ după „grele încercări„ semn că pesediștii călărășeni au fost de partea noului președinte, Viorica Dăncilă.

„Partidul din care fac parte s-a întors la normalitate și mai cred că șansele ca PSD să redevină ce a fost sunt reale! Am demonstrat că suntem mai uniți ca niciodată dupa grele încercări!
Am ascultat discursuri pline de speranță și am asistat la un vot liber! Ne-am exprimat opinia, ne-am ales noii lideri și ne propunem să guvernăm în continuare în interesul românilor. 
Felicit noua conducere și îi urez succes!„, a scris Vrăjitoru.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − ten =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.