Video / Nicușor Romanescu (Terente): „Avem toate condițiile pentru a face față la Liga 3„

0
911
Terente / Mostiștea Ulmu

Nicușor Romanescu, Terente cum îi spun suporterii, a tras echipa din Ulmu după el la meciul de baraj câștigat de Mostiștea cu scorul general de 5-4. 

Terente spune că echipa din Ulmu este pregătită pentru a face față cu brio la Liga a 3-a datorită forței financiare pe care o are patronul Elixir Press, Vasile Tîrșolea. Omul de afaceri a reușit a 3-a promovare în decurs de 10 ani cu 3 formații diferite: Elixir, Phoenix și acum Mostiștea, toate din comuna Ulmu, județul Călărași.

Romanescu: „O promovare frumoasă ținând cont de Carmen, o echipă care a încurcat Steaua. Ne-au luat de sus dar noi am avut determinare. Foarte pregătiți de Liga a 3-a. Pentru asta îi mulțumim domnului director. Vă garantez că vom fi în primele 6„.

Vasile Tîrșolea: „Noi am mai trecut prin povestea asta în urmă cu ceva ani când tot așa am avut 2 -0 la pauză și pe final s-a terminat cu 2 -1. Am lăsat echipa adversă să ne subestimeze și noi am crezut în valoarea noastră. Bugetul pentru Liga a 3-a este pregătit și cred că mediul din fotbalul românesc este altul. În urmă cu ceva ani era destul de toxic„.

Mihai Ionescu, antrenor Ulmu: „Munca ne-a fost răsplătită. Am suferit foarte mult, mai ales acasă când am fost egalați în ultimele minute. În retur am abordat altfel jocul. Am jucat mai mult pe contre, suntem o echipă de contra-atac. Le mulțumesc jucătorilor pentru efortul depus, o unitate de grup. Am avut o susținere financiară și îi mulțumesc domnului director, Vasile Tîrșolea.

Mâine, începând cu ora 18:00 pe stadionul din comuna Roseți se desfășoară finala Cupei României la fotbal, faza județeană unde se vor întâlni Mostiștea Ulmu și C.S. Roseți.

Ulmu este a doua echipă care reprezintă județul Călărași în Liga a 3-a după Înainte Modelu. Oltenița și Borcea au retrogradat în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.