Eduard Grama: „Avem încredere în FRF și în comisiile care vor lua decizia corectă”

0
522

AFC Dunărea Călărași a depus un document oficial la Federația Română de Fotbal, prin care a solicitat date privind finanțarea Academicii Clinceni. Actul pune o presiune suplimentară pe comisia care trebuie să judece dacă familia Becali și FCSB au încălcat regulamentele, finanțând un alt club afiliat Federației, scrie Gazeta Sporturilor.

În cererea depusă la sediul FRF, oficialii clubului retrogradat atașează și date contabile de la Clinceni. Conform acestor date, clubul nou promovat a înregistrat în anul fiscal 2018 următoarele rezultate:

  • 1.077.734 de lei din sponsorizări și publicitate
  • 493.638 de lei din subvenții, donații și alte venituri autorități stat/locale

Oficialii Dunării au cerut federației să răspundă la două întrebări:

  1. Dacă FCSB și/sau George Becali a contribuit în mod direct sau indirect la obținerea veniturilor înregistrate de Clinceni în cele două rubrici de mai sus?
  2. Care este valoarea totală a sumelor plătite de Fotbal Club FSCB SA și/sau de George Becali către ACS FC Academica Clinceni, sub ce formă au fost plătite și în baza căror documente?

Conducerea Dunării Călărași are informații că măcar o parte din aceste sume provine direct de la clubul FCSB.

“Cred și sunt sigur din datele pe care le dețin că plățile către FC Academica Clinceni s-au făcut din același cont cu FCSB/George Becali și au contribuit direct sau indirect la obținerea de venituri din subvenții și donații înregistrate în contabilitatea clubului Academica Clinceni. Îmi doresc ca cei din Clinceni să dovedească faptul că dreptatea este de partea lor”, a afirmat Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ Călărași.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru a doua oară decizia în cazul Academica Clinceni, acuzată de implicarea lui George Becali, Vasile Geambazi și a clubului FCSB în activitatea nou promovatei.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.