Dunărea / Florin Brișan: „Clubul nostru are două strategii„

0
548
Florin Brișan / președinte AFC Dunărea

Călărășenii așteptă deciziile FRF. Astăzi se decide dacă Academica va avea drept de joc în Liga 1, în caz contrar, Dunărea este pregătită de o nouă aventură. 

Florentin Brișan, președintele Dunării Călărași a declarat faptul că echipa de pe malul Borcei este pregătită pentru o eventuală rămânere în Liga 1 dar are și un proiect pentru campionatul Ligii a 2-a. Dunărea trage speranțe ca Academica să nu primească dreptul de joc în Liga 1. În aceste condiții, călărășenii ar avea și avantajul arenei sportive. Dunărea are deja licența pentru Liga 1 dar și investițiile sunt în toi la stadion acolo unde zilele acestea se montează nocturna ajunsă de pe stadionul Giulești.

„Suntem pregătiți pentru orice situație. Așteptăm deciziile Federației Române de Fotbal. Astăzi se decide dacă Academica are drept de joc în Liga 1, sau nu. Clubul nostru are două strategii. Una în cazul în care vom rămâne în Liga 1 și a doua în condițiile actuale de Liga a 2-a. Dacă vom continua în Liga a 2-a, obiectivul este clar: promovarea. Suntem pregătiți pentru orice. În câteva zile vom face public și numele noului antrenor„, a declarat Brișan, președintele Dunării Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.