R&S Guard Security / Ofertă prestări servicii pază și protecție bunuri și valori importante

0
438

Pregătirea profesională, teoretico-aplicativă, psihică şi fizică a agenţilor de pază, coroborată cu documentaţia tehnico-tactică elaborată în proceduri de acţiune adecvate la specificul obiectivului, certifică notorietatea şi calitatea serviciilor  pe care le prestatează societatea, în folosul intereselor beneficiaruluiEfectivul activ al societatii, baza materială, dotarea de excepţie şi  experienţa acumulată sunt certitudini .

La încheierea contractului, întotdeauna se ţine cont de condiţiile specifice, impuse de beneficiar cu privire la aspectul fizic, dotarea cu autoturisme rapide sau de teren şi ţinuta agenţilor de paza.

Ţinuta agenţilor se constituie din echipament adaptat anotimpului, de interior / exterior, concretizat printr-o gamă diversificată de produse, de la costum specific la ţinută  clasică pentru agenţi, compusă din bluzon şi pantalon sau combinezon.

Pentru asigurarea îndeplinirii în orice condiţii a misiunilor încredinţate, agenţii de paza au o  dotare  performantă ce poate fi adaptată în funcţie de cerinţe, respectiv:

–          tomfăspray iritant lacrimogen;

–          vestă antiglonţ/ antişoc/ multifuncţională, cască;

–          mijloace de semnalizare fonică, luminoase;

–     mijloace de iluminare;

–   arme de foc letale sau neletale in functie de specificul obiectivului si solicitarea beneficiarului;

                        –     caini de paza special antrenati pentru aceste misiuni.

              Legătura operativă între agenţii de paza, elementele din dispozitiv de paza realizate până la nivel departamentului sunt soluţionate rapid datorita modului de comunicare permanenta cu dispeceratul de monitorizare si a echipajelor de interventie ce sunt asigurate prin mijloace performante cum sunt:

                        –     dispecerat 24/24;

–     interventie rapida 24/24;

–          radiocomunicaţii ;

–          prin telefonie GSM/ CDMA;

–          staţii radio emisie-recepţie.

Pe lângă un raport avantajos calitate/ preţ, o garanţie a calităţii serviciilor oferite şi a grijii faţă de client o constituie existenţa unei permanente  comunicări interne dispecer-agenţii de paza-echipajele de interventie, care asigură buna desfăşurare a activităţii  prin  controale zilnice de catre conducerea societatii şi prin sistemul de raportare din oră în oră la dispeceratul seviciului de pază, în scopul menţinerii vigilenţei agenţilor în timpul serviciului.

Pentru situaţiile extreme, ce pot aduce atingere integrităţii şi siguranţei patrimoniului încredinţat, precum şi calităţii serviciilor prestate, activitatea agenţilor de paza este  suplimentată in caz de necesitate cu forţe speciale de intervenţie  încadrate cu personal specializat în acţiuni operative de excepţie, element care constituie o valoare adăugată serviciului nostru, pentru siguranţa beneficiarului şi pentru contracararea elementelor ostile privind modul de efectuare al serviciului de paza.

Prin calitatea serviciilor prestate R & S GUARD SECURITY doreste: un prestigiu binemeritat, încrederea şi aprecierea clienţilorimpunându-se pe piaţa de profil prin activitatea desfăşurată în obiective de maximă dificultate şi cu specific diferit: bănci, parcuri industriale, obiective de producţie, complexe comerciale şi instituţii publice.

·         INSTALARE SISTEME DE SECURITATE SI SISTEME VIDEO, MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA LA SISTEMELE DE ALARMARE CONECTATE IN DISPECERATUL PROPRIU

–      SISTEME ANTIEFRACTIE

·      MENTENANTA SISTEMELOR 

Contact  R & S GUARD SECURITY

Adresa:str. Prel. Bucuresti, nr.21, Tel/ fax. 0242334664, bl.E24, sc1, ap.6, Calarasi; Mobil: 0755060717 / 0731753116, P.L. – str.B-dul N. Titulescu, E-mail: rsguardsecurity@gmail.com, bl.L36, parter, Calarasi, RO24442697.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.