Baraj / Liga 3 / Mostiștea – Carmen, sâmbătă la Ulmu!

0
1118

Mostiștea Ulmu este campioana Ligii a 4-a, Acerbis și reprezintă județul Călărași la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

Sâmbătă, 15 iunie, stadionul din comuna Ulmu din Județul Călărași, va fi neîncăpător începând cu ora 18:00. În comuna de pe malul Mostiștei se joacă meciul de baraja pentru promovarea în Liga a 3-a. Mostiștea Ulmu, formație patronată de omul de afaceri, Vasile Tîrșolea întâlnește Carmen București echipă care a eliminat CSA Steaua. Meciul retur se joacă pe 22 iunie la București.

Ulmu are experiența echipelor care au promovat în urma meciurilor de baraj. În 2010-2011, Phoenix Ulmu la acea vreme, ajungea să activeze în Liga a 3-a tot în urma unui meci de baraj. Și în sezonul 2005-2006 când echipa se numea Elixir Ulmu a activat în campionatul Ligii a 3-a.

Ulmu este echipa care este aproape să câștige eventul în fotbalul județean. Mostiștea este campioana Ligii a 4-a câștigând acest sezon cu 87 de puncte reușind să întreacă echipe cu ștate vechi din Liga a 4-a călărășeană precum Venus, Dunărea Ciocănești sau Chirnogi. În Cupa României, faza pe județ, Ulmu întâlnește în finală ACS Roseți, o formație mult mai slab cotată față de formația lui Tîrșolea. Mostiștea Ulmu este finanțată de omul de afaceri Vasile Tîrșolea, patronul integramelor Elixir din România.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.