Dunărea / Dan Alexa: „Voi avea o discuție cu președintele Iliuță„. Eduard Grama: „Toate cheltuielile sunt transparente„

0
1832

Astăzi s-a desfășurat la sediul clubului Dunărea o conferință de presă la care au participat președintele Florin Brișan, antrenorul Dan Alexa dar și directorul direcției de dezvoltare din cadrul CJ Călărași, Eduard Grama.

Inițial, Dan Alexa a declarat că vrea să plece de la Dunărea după ce echipa călărășeană a retrogradat în Liga a 2-a, însă apoi a afirmat că își dorește o ultimă discuție cu principalul fnanțator și anume președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță. „A fost un eșec pe care mi-l asum. M-am simțit dator față de oamenii care au făcut eforturi foarte grele să vin în fața voastră să-mi asum acest lucru. Plec de aici. Retrogradarea asta este a lui Dan Alexa. Țin foarte mult să-i mulțumesc lui Florin Brișan, lui Vasile Iliuță, Edi Grama, au făcut eforturi să țină o echipă de Liga 1 cu cel mai mic buget. Am avut liniște. Dezamăgirea a fost când a fost să fiu înjurat. Îi înțeleg pe unii. Nu am niciun fel de supărare. Sunt dezamăgit ca și antrenor. O retrogradare înseamnă enorm dar vreau să fiți convinși că am făcut absolut tot ce a depins de noi să nu retrogradăm„, a spus Alexa printre altele în conferință. „Chirurgul„ a mai adăugat că: „Sunt în negocieri cu o echipă de Liga 1. Nu am vorbit cu domnul Iliuță dar dacă voi avea susținere de ce să nu rămân?„.
Florin Brișan, președintele AFC Dunărea a afirmat în conferință faptul că investițiile vor continua la stadionul „Ion Comșa„. „Astăzi vor veni și ceilalți 3 stâlpi de nocturnă de pe stadionul din Giulești. Investițiile vor continua„, a spus Brișan.

La conferință a participat și Eduard Grama, directorul direcției de dezvoltare din cadrul CJ, responsabil pe probleme de sport, în special fotbal. Domnia sa a făcut câteva afirmații referitor la investițiile care vor avea loc la stadion dar și la sumele intrate în visteria clubului.
„Aș vrea să clarificăm anumite lucruri esențiale. Nocturna de la Giulești nu a costat bani ci vine cu valoare 0. Această nocturnă este montată pe banii Consiliului Județean dar nu a fost cumpărată de CJ. Au fost afirmații gratuite referitoare la banii care ar fi venit din bugetul CJ pentru salariile fotbaliștilor și a staf-ului. Fals! Banii au venit exclusiv din drepturile tv, sume care au fost gestionate foarte bine. Să nu uităm că acest club a beneficiat de același buget dar cu performanțe greu imaginabile la Liga a 3-a. Atunci era liniște, toată lumea era mulțumită. Eu sunt trimisul CJ pentru a gestiona banii și a arăta oamenilor că se poate face performanță cu bani mai puțini față de alți ani în perioada 2014-2017. Să nu uităm că la stadion nu exista canalizare, era insalubru. Nu aveam juniori, nu aveam nimic la momentul când CJ a preluat această echipă. Acum, toate cheltuielile sunt transparente, totul este la vedere. Nu există comisioane. Banii au venit exclusiv din drepturile tv.„, a afirmat Eduard Grama.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − ten =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.