Mai multe documente care fac obiectul unui dosar de delapidare au fost ridicate de la Dunărea Călărași!

0
639

Oamenii legii au făcut astăzi o „vizită„ la clubul Dunărea Călărași pentru a ridica mai multe documente din perioada 2014-2016. 

Dosarul de delapidare deschis în februarie 2017 se află încă în lucru în cadrul IPJ Călărași. Mai exact, fosta conducere a clubului Dunărea Călăraşi e urmărită sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, prevăzută de articolul 295, aliniatul 1, din Codul penal, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Călăraşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Astăzi, inspectorii au ridicat mai multe documente din perioada vizată și anume 2014-2016, perioadă în care clubul era condus de Costică Stefan. Poliţiştii s-au autosesizat în urma unor articole apărute în presa călărăşeană, referitoare la nejustificarea unor sume de bani din cadrul clubului, materiale apărute după un control audit al Consiliului Judeţean şi unul al celor de la Curtea de Conturi.

Fosta conducere a clubului de pe malul Borcei e vizată în acest caz. Fostul preşedinte, Constantin Ştefan, contabilul Ion Runcu, dar şi alte persoane care au ridicat sume de bani din casieria clubului fără a avea vreo calitate în cadrul clubului, ca Viorel Ivanciu şi Marian Dinulescu.

„Da! Așa este. Au fost ridicate mai multe documente care vizează un dosar de delapidare din perioada 2014-2016. Eu am emoții mai multe pentru cei care au condus clubul în acea perioadă. Cine a greșit trebuie să plătească!„, a spus pentru Ediția, Eduard Grama, directorul direcției de dezvoltare din cadrul C.J. Călărași.

Iată mai jos comunicatul official de presă al clubului Dunărea:

Comunicat de presă / AFC Dunărea Călărași

„Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.
Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a„.

Biroul de presă / AFC Dunărea Călărași

Surse din cadrul anchetei, ne-au specificat faptul că, persoanele vizate de infracțiunea în cauză au fost urmărite și interceptate în mai multe rânduri. Ulterior, cei vizați și-au schimbat numerele de telefon.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.