Iliuță: „Punem Călărașiul în primul rând și trimitem în Parlamentul European echipa de profesioniști a PNL”

0
287

„Suntem puternici, suntem capabili, am demonstrat că transformăm proiectele în fapte și, cel mai important, suntem hotărâți ca pe 26 mai să câștigăm alegerile și să trimitem în Parlamentul European singura echipă de profesioniști, echipa PNL.

M-am întâlnit, astăzi, cu reprezentanții organizațiilor liberale din Plătărești, Vasilați, Fundeni, Galbinași, Sohatu, care mi-au prezentat proiectele pentru comunitățile pe care le reprezintă. Au planuri ambițioase, care contează cu adevărat pentru pentru locuitorii din aceste zone și care pot fi realizate cu bani europeni: de la reabilitatea școlilor și construirea unora noi, până la iluminatul public și extinderea rețelei de apă și canalizare.

Ca administrator al județului și lider local al Partidului Național Liberal am demostrat deja că sunt un om al faptelor: am modernizat Spitalul Județean Călărași, am dezvoltat infrastructura județului, am obținut finanțare pentru Promenada Călărași, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte de investiții din țară și am atras fonduri pentru a reabilita clădirile simbol ale orașului.
Mare parte dintre aceste realizări se sprijină pe bani europeni. Iar obiectivul meu este ca, în continuare, să atragem de la Bruxelles fonduri pentru dezvoltarea județului; pentru o viață mai bună și prosperă pentru fiecare familie din Călărași. De aceea, trebuie să ne asigurăm că vom trimite în Parlamentul European o echipă responsabilă, care să se lupte pentru călărășeni și pentru români. Iar echipa PNL este sigura capabilă să ofere locuitorilor din județul Călărași garanția stabilității în bine, să ofere dezvoltare și bunăstare. Sunt oameni remarcabili, care au reușit să facă deja performanță atât în țară, cât și la Bruxelles: de la Rareș Bogdan, un simbol și un om neobosit în a promova România, până la Dan Motreanu, călărășeanul nostru.
Putem să facem din Călărași județul pe care ni-l dorim cu toții, dacă avem garanția că, în Parlamentul European, vom avea o echipă care să pună România în primul rând, care să fie deschisă politicilor liberale și care să nu trădeze interesele oamenilor”.

Vasile Iliuță,
Vicepreședinte PNL Călărași

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.