„Prima Bicicletă” se desfășoară și anul acesta la Călărași!

0
545

Clubul Sportiv Yzo Gym si Calarasi Cycling Team organizeaza anul acesta a V-a editie a competitiei „Prima Bicicleta”, singurul eveniment sportiv de ciclism din Calarasi dedicat copiilor cu varste de pana la 14 ani.

Anul acesta micii ciclisti vor avea parte de un traseu captivant si aventuros prin Parcul Dumbrava si Gradina Zoologica Calarasi. Startul se va da incepand cu ora 10:00 in ziua de duminica, 2 iunie.

   Fiecare participant va primi un kit de start ce cuprinde printre altele: tricou personalizat „Prima Bicicleta 2019”, numar de concurs cu cip de cronometrare si medalia speciala de finisher.

Acest eveniment deosebit de important pentru micii ciclisti va avea sprijinul autoritatilor locale: Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi, Politia Locala Calarasi, Inspectoratul de Jandarmi Calarasi si un numar impresionant de voluntari. In cadrul acestui eveniment se va organiza si o strangere de fonduri pentru o cauza sociala.

Mentionam ca participarea la eveniment nu presupune o taxa de inscriere sau taxa de participare, bugetul fiind numai din surse proprii prin sponsorizari.

Evenimentul este initiat de catre Clubul Sportiv Yzo Gym, organizatie non-profit, apolitica, acreditata de Ministerul Tineretului si Sportului, ce promoveaza sportul in randul copiilor prin concursuri de ciclism afiliate la Federatia de Cicislim din Romania.

Pentru inscrieri si detalii, va asteptam pe pagina oficiala de facebook a concursului https://www.facebook.com/PrimaBicicleta

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.