Echipa PSD Călărași a început în forță campania electorală după sărbători

0
201

Astăzi, 4 mai, în primul weekend de după sărbătorile pascale, liderii PSD, însoțiți de voluntari și de membri ai organizației județene, au început în forță campania electorală, atât pe străzile municipiului Călărași, cât și prin comunele județului.

Domnul Iulian Iacomi, președintele PSD Călărași, a vorbit presei despre modalitatea în care au gândit acțiunea de astăzi și despre reacțiile oamenilor pe care i-au întâlnit.

”Am organizat astăzi o acțiune electorală pe străzile din Călărași, atât în municipiu, cât și în câteva comune din județ. Scopul activităților este acela de a discuta cu cetățenii, de a le transmite motivele pentru care ar trebui să voteze lista candidaților noștri pentru alegerile europarlamentare, dar și de a lua pulsul electoral al momentului. Să știți că, spre deosebire de alte campanii, de această dată am constatat că oamenii sunt mult mai informați, știu ce presupun aceste alegeri, știu ce rol au eurodeputații, ce pot și ce trebuie să facă ei pentru țară atunci când ajung la Bruxelles.

Încă un lucru, extrem de important: am realizat că oamenii cunosc faptul că eurodeputații PNL au votat de două ori împotriva României în decursul anului trecut și chiar m-au întrebat de ce ar vota un europarlamentar împotriva țării care l-a trimis în Parlamentul European. Nu am știut să le răspund, la fel cum nici cei de la PNL nu au știut să răspundă la această întrebare la acel moment. I-am îndemnat așadar pe toți călărășenii să cântărească bine pe cine vor trimite de această dată în Europa să ne reprezinte.”

De la acțiunea de astăzi nu putea lipsi candidatul PSD Călărași la aceste alegeri europarlamentare, doamna senator Roxana Pațurcă, cea care a discutat la rândul ei cu reprezentanții mass-media.

”Suntem într-un moment extrem de important pentru noi, ca organizație, dar și pentru români. Este important ca oamenii să înțeleagă că astfel de comportamente, precum cel pe care l-au adoptat eurodeputații Opoziției anul trecut, când au votat împotriva României în plenul Parlamentului European, trebuie să înceteze. Este momentul ca românii să înțeleagă cine trebuie să îi reprezinte la Bruxelles și că trebuie să trimită în Europa adevărați patrioți.

Acesta este mesajul pe care am ținut să îl transmitem astăzi oamenilor și am fost plăcut surprinsă să constat cât de mulți călărășeni au conștientizat importanța acestui scrutin.”

La Călărași pesediștii sunt extrem de motivați să câștige alegerile, iar acțiunea de astăzi a demonstrat acest lucru cu prisosință. Dialogul cu cetățenii din județul Călărași va continua și în zilele următoare, PSD organizând o serie întreagă de astfel de activități electorale în perioada acestui sfârșit de săptămână.

Articol de publicitate electorală, publicat la comanda Partidului Social Democrat - PSD
Executat de Partidul Social Democrat - PSD
CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.