Comunicat de presa referitor la delegarea arbitrului Ovidiu Hategan la jocul AFC DUNAREA 2005 CALARASI-AFC HERMANNSTADT din cadrul etapei a-VII-a a play-out-ului

0
69

In aceasta dimineata am aflat si noi pe surse (nu doar presa are surse) ca dl. Ovidiu Hategan este delegat la jocul mai sus mentionat.

Vrem sa mentionam de la bun inceput ca apreciem prestatia domnului Ovidiu Hategan si a brigazii sale la jocurile la care este delegat, in special in plan international unde este apreciat atat de cei de la UEFA cat si de cei de la FIFA.
Aceasta delegare ar fi trebuit in mod normal sa ne creeze linistea pentru pregatirea jocului de sambata dar sunt 2 motive care in mod sigur ne vor face cel putin pana la ora jocului sa nu mai avem nici macar in noi mare incredere.
1. In ultimii ani in mass-media s-a vorbit de multe ori de ”relatia speciala” dintre arbitrul Ovidiu Hategan si CFR CLUJ vs. Iuliu Muresan, presedinte al clubului clujean pana in toamna anului trecut.
Nu detinem elemente legate de aceasta relatie si nici macar nu ne intereseaza, probabil sunt barfe de presa sau intoxicari ale cluburilor care se luptau pentru suprematie cu CFR CLUJ.
2. La jocul dintre AFC DUNAREA 2005 Calarasi -FCSB din cadrul etapei a-XXII-a a sezonului regulat a avut loc un incident intre antrenorul Dan Alexa si arbitrul Ovidiu Hategan, incident pentru care si astazi ne cerem scuze. Pentru iesirea de atunci, antrenorului nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplina.
Daca Comisia Centrala a Arbitrilor, a decis delegarea brigazii lui Ovidiu Hategan, credem ca au analizat oportunitatea acestei delegari si ca dorinta noastra de a fi arbitrati corect va fi indeplinita.

PRESEDINTE AFC DUNAREA 2005 CALARASI:
BRISAN FLORENTIN

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.