- Publicitate -
Acasă Politică PSD / Iulian Iacomi: „Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași„

PSD / Iulian Iacomi: „Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași„

0
390

„Dragi prieteni,

Acest sfârșit de săptămână este unul cu o însemnătate aparte pentru organizația TSD Călărași. Am reușit să organizăm, cu sprijinul Centrului de Formare și Pregătire Profesională Voina, un centru așezat într-o frumoasă locație din județul Argeș, un curs intens de pregătire a tinerilor social-democrați din Călărași.
Care sunt obiectivele acestui curs și ce anume vor învăța cei 70 de tineri călărășeni?
În primul rând, ne dorim să formăm un nucleu activ de membri ai TSD care să fie trup și suflet alături de noi în campania electorală pentru alegerile europarlamentare și care să transmită din cunoștințele lor și celorlalți membri TSD. În acest sens, în perioada 19-21 aprilie se desfășoară la Centrul Voina cursuri de comunicare generală și comunicare politică, se pun bazele modului în care este gândită o strategie de campanie, se discută aplicat pe contextul politic al alegerilor din 26 mai, dar se vor prezenta și modalitățile în care se construiesc mesajele politice și cum se configurează o campanie de branding politic pentru candidați.
Pe parcursul celor trei zile tinerii din TSD Călărași participă la toate aceste activități, pregătindu-se intens pentru campania care va începe săptămâna viitoare.
Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor mei care s-au oferit să vină alături de noi în acest weekend, așa cum este de exemplu doamna senator Natalia Pațurcă, cea care le-a vorbit tinerilor în calitate de președinte executiv al organizației noastre, dar și de candidat al PSD Călărași la alegerile din 26 mai, oferindu-le celor 70 de cursanți o parte din experiența ei politică.
În plus, o așteptăm mâine pe doamna eurodeputat Gabriela Zoană, candidat la rândul ei pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, cea care va vorbi tinerilor, începând cu ora 8.30.

- Publicitate -

Dragi prieteni din TSD Călărași și din PSD Călărași,

Îmi fac încă o dată datoria de a atrage atenția asupra însemnătății alegerilor care vin. Deși există o tendință de a considera această rundă de alegeri mai puțin importantă decât cele care urmează, trebuie să știm cu toții că alegerile europarlamentare din 26 mai reprezintă prefața alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestui an. Modul în care ne vom prezenta la aceste alegeri va defini în mare parte poziționarea electoratului în perspectiva alegerilor prezidențiale, locale și generale.

Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași în perioada care urmează, de la cei tineri la seniori, de la simpli membri până la nivelul conducerii.

Mobilizându-ne așa cum știm, vom reuși!„

Cu drag,

Președintele PSD Călărași
Iulian Iacomi

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.