Eveniment reușit / Mihaela Petrovici: „Vă mulțumesc din suflet pentru tot!„

0
2189

Evenimentul umanitar desfășurat pe 15 aprilie la Călărași „Ajutați-mă să revin„, a generat un interes enorm din partea publicului călărășean, strângându-se la finalul spectacolului cea mai mare sumă de bani din istoria acțiunilor caritabile organizate de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

„În seara aceasta am plâns! Am plâns de emoție când am văzut un pui de om greu încercat de boală, zâmbindu-ne și mulțumindu-ne că-i suntem alături! 
Am plâns de bucurie pentru că fiecare dintre dumneavoastră, cei prezenți în sală, pentru 2 ore ați uitat de grijile proprii și i-ați dăruit câte un strop de speranță lui Luca!
Și am plâns văzând durerea din spatele unui zâmbet de tată care-și dorește cu ardoare ca al său fiu să revină pe terenul de fotbal și, de ce nu, peste ani, pe scena!„, a fost mesajul managerului Mihaela Petrovici, la câteva ore după evenimentul foarte reușit de la Călărași. 

Aproximativ 8000 de euro s-au strâns pentru micuțul Luca, aflat într-un spital din Italia. Părinții lui Luca au fost în sală și au rămas surprinși de călărășenii prezeni la eveniment. Oameni simpli, politicieni, sportivi, călărășeni adevărați au demonstrat că sunt o „forță„ în fața bolii lui Luca. Evenimentul a fost organizat de managerul Centrului Cultural, Mihaela Petrovici. Chiar fiica domniei sale, Casiana Petrovici, a participat la eveniment cu un tablou care a avut cea mai mare sumă la licitație. Clubul Dunărea Călărași a oferit un tricou cu autograful lui Dan Alexa și ale jucătorilor care a ajuns, în urma unei sume de bani la soția președintelui CJ, Mihaela Cristina Iliuță. Să nu mai vorbim de mulți alți oameni de bine care au dorit să rămână în anonimat, dar care au donat sume importante pentru evenimentul caritabil. 

Piesa de teatru „Variațiuni enigmatice„ a fost excepțională. Ștefan Nițu și Cristi Dionise au captat până la final publicul prezent în sala Barbu Știrbei în urma prestației excepționale care a strâns aplauze la scenă deschi

În final, vrem să scoatem în evidență organizarea ireprosabila a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Un eveniment umanitar organizat „ca la carte„ de un manager cu suflet, Mihaela Petrovici de la care a pornit inițiativa căreia i s-a alăturat întreaga echipă. Institutia organizatoare a dat dovadă de o maximă transparență și în ceea ce privește strângerea de fonduri, donatiile si celelalte contributii, anunțând suma strânsă la finalul evenimentului, suma ce a fost inmanata imediat tatălui micuțului Luca, prezent în sală, care a multumit tuturor cu lacrimi in ochi.

Mihaela Petrovici:Va multumesc din suflet pentru tot, Mihaela Cristina IliutaAdina BologanDragos ComanMarinela VoivozeanuAlexandru BotezatuGabriela IulianaCasiana Miruna PetroviciGina Staicu, Protoieria Calarasi, Mihăilescu Elena, Inspectoratul Scolar Judetean, Dgaspc CălărașiPaduraru Adrian Iulian, I.S.U. Calarasi, Anghel Daniel, Politia Locala, CMAS Calarasi, Mihai Miu, Directia Jud. de Evidenta Populatiei, Petronel Dumitrascu, I.P.J. Calarasi, Gradinita Rostogol, Gradinita Voinicel, AFC Dunarea, Cătălin NițuBrisan FlorentinDenisa Carmen CiulinaruDaniela Camelia Traian, ADR Sud Muntenia, Asociatia sportiva Viitorul, Gradinita Tara Copilariei, Scoala Mihai Viteazul, Enciu Marinela, Biblioteca jud. Al. Odobescu, spectatorilor C.J.C.C. Calarasi, presei calarasene, tuturor oamenilor de bine ce au donat si au dorit sa ramana anonimi! 
Gesturile voastre sa vi se intoarca inmiit!!!
Multumesc, Stefan Nițu, Cristi DioniseMaria PetroviciElena Mitache, Madalina Tudor, Alina Cristina, Cristi Marinita, Irina Marina BanuBoranda Alexandrina!
Impreuna am reusit sa-i aducem 40.858 (n.red. suma ce s-a strâns în urma acțiunii caritabile) de zambete si tot atatea sperante lui Luca!„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.