PNL / Ludovic Orban: „Românii din Diaspora au aceleași drepturi ca și românii de acasă„

0
212

Semnalele și informațiile pe care le avem indică faptul că Ministerul de Externe va deschide foarte puține secții de votare în Diaspora.

„Mulți dintre românii care muncesc în țări din Europa merg foarte greu la vot pentru că, și de data aceasta, semnalele și informațiile pe care le avem indică faptul că Ministerul de Externe va deschide foarte puține secții de votare în Diaspora. Mă îngrijorează acest lucru pentru că românii oriunde s-ar afla, fac parte din Națiunea Română, au aceleași drepturi ca și românii de acasă și nu li se poate interzice dreptul de vot.

Noi știm foarte bine că mulți dintre cei care sunt astăzi în Diaspora au plecat din cauza PSD, din cauza lipsei de perspectivă și de încredere în șansa lor de a reuși în viață într-o țară care este condusă de PSD de atâta timp. Marea lor majoritate au, practic, opțiuni politice preponderent spre Partidul Național Liberal sau alte formațiuni din opoziție, ori ale interzice dreptul la vot înseamnă a vicia rezultatul electoral.” – președintele PNL, Ludovic Orban, la întâlnirea cu oamenii din Fetești, jud. Ialomița

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.