Fotbal / Liga 1 / Chiajna – Dunărea 3 – 0 / Dan Alexa: „Este eșecul meu„

0
644

Învinși de ultima clasată! Trupa călărășeană a pierdut un meci important în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiajna a câștigat după 6 luni. 

Se încinge și mai tare lupta pentru rămânerea în Liga 1. Concordia a câștigat în fața Dunării, o echipă „efemeră„ pe teren. Trupa lui Alexa avea nevoie de cele 3 puncte, vitale pentru evitarea retrogradării, pentru a ieși din zona care duce direct în eșalonul secund. Concordia a făcut un meci reușit în fața Dunării, probabil cel mai bun meci de la revenirea lui Adrian Falub. În minutul 27 Bawab a atins un balon care s-a dus în poarta lui Straton. Până la pauză, Marc a dis scorul la 2 – 0 iar în partea secundă, Nivaldo a zguduit tabela cu un 3 – 0, scor final.

www.dplaysport.com

Dunărea rămâne la 16 puncte și și-a făcut viața și mai grea după această înfrângere rușinoasă. Etapa următoare, Dunărea joacă în deplasare la Gaz Metan pe 21 aprilie de la ora 18:00.

Dan Alexa / antrenor Dunărea: „O victorie meritată a Concordiei. O înfrângere care ustură. Am arătat ca o echipă mică. Este eșecul meu. Aveam o oportunitate bună. Sunt cu ochii pe Hermannstadt la Botoșani. Toată echipa a fost o rușine. Să ne luptăm cu Hermannstadt și Chiajna pentru locul de baraj„.

Adrian Falub / antrenor Chiajna: „Fără victorie, șansele erau 0. Am întrat în cărți. Astăzi, tactic am stat mult mai bine față de alte meciuri. Noi avem ultima șansă dar am speranțe că ne putem bate. Azi am dovedit că suntem o echipă bună„.

Echipele de start:

Chiajna: Rîmniceanu – Ivanovici, Marc, Cadamuro, Fota – Koutroumpis, Gorobsov, Ropotan – Cristescu, Bawab, Alexe
Rezerve: Caparco – Stanică, Bărboianu, Meira, Nivaldo, Grădinaru
Antrenor: Adrian Falub

Călărași: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Iancu, Simion, Honciu, Ammari – Souda, Ndiaye
Rezerve: Calancea – Ben Djema, Keyta, Henderson, S. Filip, benzar, Mapuku
Antrenor: Dan Alexa.

Publicitate electorală / PNL / Rareș Bogdan / Europarlamentare

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.