Apel umanitar / Luca are nevoie de sprijinul nostru!

0
715

Donati 30 lei si veti primi un tichet de acces la spectacolul de teatru ”Variațiuni enigmatice” de Eric Emmanuel Schmitt.

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, institutie publica de cultura subordonata Consiliului Judetean Calarasi și Inspectoratul Școlar Județean Călărași vă așteaptă luni, 15 aprilie 2019, ora 19:00, la spectacolul organizat cu prilejul strângerii de fonduri pentru evenimentul umanitar ”Ajutați-mă să revin” pentru micuțul Luca Minea.

ÎN POSTUL PAȘTELUI, SĂ FIM MAI BUNI!!!

În acest scop, vă invităm sa donati 30 lei si veti primi un tichet de acces la spectacolul de teatru ”Variațiuni enigmatice” de Eric Emmanuel Schmitt.

Diagnostic crunt

Haideți să ne dăm mâna și să venim în sprijinul micuțului LUCA MINEA ce a fost diagnosticat cu leucemie acută monobrastică și se află internat, în acest moment, în unitatea de sănătate OSPEDALE BAMBINO GESU – Italia. Doar împreună, de la suflet la suflet, îi putem da o șansă la viață lui Luca, băiețelul peste care această boală nemiloasă a pus stăpânire și îl ține pe un pat de spital. Doar împreună îl vom ajuta să-și recapete sănătatea, să revină în țară alături de familie, colegii de școală și de prietenii din echipa care-l așteaptă pe terenul de fotbal.

Despre piesa de teatru

Variațiuni enigmatice: două viziuni diferite asupra iubirii, o poveste în care își fac loc doi bărbați, două personalități care se înfruntă și o singură femeie, iubita neînțeleasă…
Un text de o mare sensibilitate, despre jocul crud și sinuos al adevărului, despre relativitatea minciunii, presărat cu fine observații asupra naturii umane.

VARIAȚIUNI ENIGMATICE –de Eric Emmanuel Schmitt.
Un spectacol de Mihai Lungeanu.
În distribuție actorii: Cristi Dionise/Erik Larsen
Ștefan Nițu/Abel Znorko Durata: 90 min.

Licitație lucrări
La sfârșitul evenimentului umanitar va fi organizată o licitație în scop caritabil cu lucrările efectuate în cadrul atelierului de creație ”De ziua ta… mămico”, la care au participat tinerii din centrele de plasament SERA și ”Sf. Ștefan” Perișoru ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.