Rareș Bogdan: „Dacă PNL urcă peste 30%, iar PSD coboară sub 25%, ne vom opri și vom zice «guvernați în continuare?„

0
308
PNL / Rareș Bogdan / Europarlamentare

Rareș Bogdan, primul candidat de pe lista PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat pentru B1 TV că, dacă așteptările sale se vor adeveri, iar formațiunea liberală va lua, pe 26 mai seara, cel mai mare scor pe care l-a înregistrat vreodată la un tur de scrutin, vor cere alegeri anticipate.

Noi vom lua un scor istoric. Cel mai mare scor pe care l-a luat PNL vreodată va fi pe 26 seara. Dumneavoastră vă închipuiți că noi, dacă ne ducem la 30-30+%, iar PSD cade la sub 25%, ne vom opri și vom zice «guvernați în continuare?» La revedere legitimitate, acasă! (…) Vom cere alegeri anticipate. România nu mai poate sta sub guvernare PSD. România nu mai poate sta să fie rușinea Europei.

Nu vedeți că ăștia nu au o poză făcută cu un oficial european? Dragnea n-a ieșit din Camera Deputaților. Singurul loc unde s-a dus a fost în Israel. Păi și noi putem merge oricând în Israel, dar mai există state. Ei înjură Germania, înjură Franța, înjură Marea Britanie, înjură Italia, înjură Austria, au ajuns să înjure SUA. Toți vor răul României. Măi oameni buni, voi vreți răul României, nu ceilalți”, a spus Rareș Bogdan, în direct la emisiunea „Dosar de Politician”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.