PNL / Europarlamentare / Dan Ștefan Motreanu, prezent la Călărași!

0
298

Candidatul PNL, la alegerile Europarlamentare, Dan Ștefan Motreanu, a avut astăzi o întâlnire cu călarășenii. Motreanu a fost însoțit în vizita sa prin orașul de pe malul Borcei de președintele PNL Călărași, Dan Drăgulin dar și alți membrii ai partidului. 

Dan Motreanu este membru al Partidului Național Liberal din anul 1990. Motreanu a îndeplinit funcția de ministru al agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale. La 6 decembrie 2006, Dan Ștefan Motreanu a fost numit prin decret prezidențial în funcția de ministru al agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu. A fost eliberat din funcția de ministru la data de 5 aprilie 2007 odată cu restructurarea guvernului. Cu ocazia prezentării bilanțului de la sfârșitul mandatului, el a prezentat ca realizări acreditarea provizorie a celor două agenții de plăți din agricultură, trimiterea spre aprobare către Comisia Europeană a Planului Național Strategic, definitivarea Planului Național de Dezvoltare Rurală, dar și subvenționarea motorinei și aprobarea de noi subvenții pentru fermieri.

Dan Ștefan Motreanu a fost ales de două ori Deputat de Călărași între anii: 2008-2012 / 2012-2016 în circumscriptia electorala nr.12, Călărași, colegiul uninominal nr.3. Dan Motreanu este căsătorit și are doi copii.

Dan Ștefan Motreanu: „România poate sta în primul rând în Europa! 
Am demonstrat ca Partidul Național Liberal este singurul partid din România care poate influența deciziile la nivel european„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.