Răzvan Burleanu a înmânat „Cupa României„ echipei câștigătoare, Dunărea Călărași!

0
266

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent la Călărași în cadrul meciurilor din finala Cupei României la futsal. 

Timp de două zile, s-au desfășurat la Călărași meciurile din cadrul Cupei României la futsal, „Final Four„. Cele mai bune echipe care au ajuns până aici, grație rezultatelor favorabile, s-au duelat în sala Polivalentă de pe malul Borcei, „Ion C. Neagu„. Printre participante, s-au numărat: United Galați, Autobergamo Deva, CSM Tg. Mureș și formația locală, Dunărea Călărași.

După primele meciuri, United Galați a învins CSM Tg. Mureș, scor 2 – 1 iar Dunărea Călărași a trecut de Autobergamo cu 5 – 2. Finala ediției 2019 s-a jucat între „gazda„ Dunărea Călărași și United Galați, echipa locală câștigând cu scorul final de 2 – 1.

www.dplaysport.com

Festivitatea de premiere, a fost oficiată la finalul competiției de președintele FRF, Răzvan Burleanu, prezent, din nou la Călărași. Însoțit de secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, Răzvan Burleanu a mai oficiat o premiere în vara anului trecut, atunci când echipa de fotbal, Dunărea Călărași a câștigat pentru prima dată trofeul Ligii a 2-a.

Foto: Futsal Club Dunărea Călărași

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.