Sorin Vrăjitoru: „Fă ca pe unde ai trecut tu, să fie mai bine decât înainte„

0
180
Sorin Vrăjitoru

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Călărași, deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru, a declarat la Conferința Județeană de Alegeri faptul că în județul nostru sunt o serie de investiții și proiecte destul de importante.

„Județul nostru este unul preponderent agricol iar una dintre inițiativele legislative care ajută atât tinerii fermieri cât și micii fermieri și care din luna ianuarie a.c. este în vigoare este scutirea de la plata impozitelor pe venit pentru plantele medicinale și aromative. Este o inițiativă pe care noi am susținut-o în Parlament și care a fost adoptată„, a declarat deputatul de Călărași.

„Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte„

Vrăjitoru a mai declarat că pasajul de la Drajna a intrat pe linia de investiții.„În județul nostru sunt o serie de investiții importante. Aici ne referim și la cele  două stații de repompare a apelor din estul și vestul județului și sunt prinse în bugetul de stat. Anul acesta 195 de km de canal pentru irigații. Trebuie să facem mențiunea că apa până la stațiile de pompare este gratis și asta datorită programelor noastre de guvernare. De asemenea, avem alte două Legi importante care intră în vigoare imediat în perioada următoare. Vă aduc la cunoștință că pasajul de la Drajna a intrat pe linia de investiții. În ultimele săptămâni, noi parlamentarii PSD am fost criticați pe nedrept. O minciună marca PNL dar noi nu vrem să rămânem într-un stadiu de subdezvoltare atâta timp cât avem apă, industrie, proiecte de dezvoltare, startegii și alte investiții. Închei prin înțelepciunea vieții de Nicolae Iorga: „Fă ca pe unde ai trecut tu, să fie mai bine decât înainte„, a încheiat deputatul, Sorin Vrăjitoru.

Logic Copy Center

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.