Ștefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostradă este născut la Călărași!

0
1275

Exclusiv! Ştefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi şi care a anunţat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15,00, este născut în orașul Călărași!

A construit pe banii lui primul metru de autostradă din România. Ștefan Mandachi s-a născut la Călărași dar la scurtă vreme, familia s-a mutat la Suceava. Aici a urmat cursurile școlii primare „Ion Creangă” și ale Colegiului Național ”Petru Rareș”. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat un masterat în Științe Penale în cadrul aceleiași universități. Din 2009 face parte din Baroul Suceava ca avocat definitiv. A fondat una dintre cele mai dezvoltate francize autohtone, Spartan. La finalul anului 2018 în întreg lanțul de restaurante, locații proprii și francize, lucrează un număr de peste 1000 angajați.

„M-am născut la Călărași, pe 11 februarie 1986. În aceeași zi dar în secolul trecut s-a născut și Thomas Edison. Am copilărit și locuiesc și acum în satul Sfântu Ilie. Localitatea este atestată încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare și face parte din cel mai frumos județ din țară, Suceava. Gimnaziu, liceu, facultate. Nu m-au pasionat niciunul dintre cursurile școlare pe care le-am făcut. Îmi doream libertate totală și am simțit întotdeauna că în școală nu se încurajează libertatea. Am găsit independența în antreprenoriat și nu vreau să mă mai despart de vocația vieții mele. Voi rămâne fidel libertății, visurilor și pasiunilor mele„, scrie Ștefan Mandachi pe site-ul său personal.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + fifteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.