Dragnea îi susține proiectele deputatului călărășean, Sorin Vrăjitoru

0
477
Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

Pasajul de la Drajna dar și alte proiecte inițiate de cel mai activ parlamentar de Călărași, Sorin Vrăjitoru sunt susținute de liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Aflat ieri la Călărași pentru Ședința Alegerilor interne din cadrul PSD Călărași, Liviu Dragnea, liderul pesedist, a declarat că vrea să vadă finalizate proiectele tânărului deputat Sorin Vrăjitoru. La finalul anului trecut, primul proiect de Lege adoptat în Camera Deputaților i-a aparținut lui Sorin Vrăjitoru. Este vorba de scutirea de la plata impozitului pentru o suprafață de 2 h pentru plantele medicinale și aromatice. De numele lui Sorin Vrăjitoru se mai leagă şi iniţativa legislativă pentru reducerea cu 2 ani a vârstei de pensionare a călărăşenilor. Inițiativa a avut succes în Camera Deputaților și a fost aprobată cu succes.

De curând, Vrăjitoru și-a propus să inițieze un alt proiect. Pasajul de la Drajna. Acest proiect este cuprins în Planul de Dezvltare al Județului Călărași 2014-2020. După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico Economic din cadrul Munisterului Turismului. „Am auzit de proiectul depus de Deputatul vostru, Sorin Vrăjitoru. Eu vreau să vă spun că mă voi ocupa personal de acest lucru. Vreau să verific la Minister să fie pe lista de investiții. Să fie o prioritate. Este unul dintre cei mai activi parlamentari„, a spus Dragnea la Alegerile PSD care au avut loc ieri în sala „Brabu Știrbei„ din Călărași.

Sorin Vrăjitoru este parlamentar de Călărași din 4 septembrie 2017. Domnia sa l-a înlocuit pe actualul șef al PSD Călărași, Iulian Iacomi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.