PSD / Liviu Dragnea vine la Călărași să-l confirme pe Iulian Iacomi în fruntea PSD

0
630

Duminică, 10 martie vor avea loc la Călărași Lucrările Conferinței Extraordinare de Alegeri a Organizației Județene PSD Călărași. La această acțiune și-a anunțat prezența și Liviu Dragnea, liderul partidului aflat la Guvernare. 

Liviu Dragnea vine la Călărași să-l susțină la alegerile pentru șefia PSD pe actualul șef, ales interimar, Iulian Iacomi. Evenimentul va avea loc în „Sala Barbu Știrbei„ din Călărași. Din decembrie 2018, funcția de preșeinte în cadrul PSD Călărași este interimară ocupată de Iulian Iacomi, actualul primar al orașului Lehliu-Gară. Organizația Județeană a fost condusă de tânărul Ciprian Pandea, însă acesta a fost înlăturat în urma celebrului „puci„ organizat de câțiva membrii PSD pentru înlăturarea lui Dragnea.

Pandea a fost „lucrat„ și din interiorul PSD Călărași, partid care la ora actuală este „divizat„. Alegerea lui Iacomi în funcția de președinte cu „acte în regulă„ nu va uni organizațiile din partidul de la Călărași.

Plecarea lui Pandea de la șefia PSD a divizat partidul în mai multe „găști„. Mai mulți membrii cu ștate vechi în partid dar și câțiva primari din Județ, s-au declarat nemulțumiți de deciziile luate la Centru. În momentul de față, cu luptele care se duc în interiorul PSD Călărași, Iulian Iacomi va avea mult de muncă, mai ales că alegerile locale se apropie vertiginos.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.