Carmen Dan, ironizată pe facebook după ce a petrecut la Călărași

0
2388
Carmen Dan (stânga), alături de Roxana Pațurcă la petrecerea de 1 Martie

Ministrul de Interne, Carmen Dan a petrecut ziua de 1 Martie la Călărași, alături de organizația Municipală a OFSD Călărași. 

Carmen Dan a făcut o scurtă vizită, ieri, la Călărași, la invitația senatoarei PSD de Călărași, Roxana Pațurcă, pentru a petrece prima zi de primăvară, alături de doamnele și domnișoarele din PSD Călărași. Evenimentul a avut loc la restaurantul Hestia, cu mare fast, acolo unde a participat și actualul șef interimar al PSD Călărași, Iulian Iacomi.

Carmen Dan s-a arătat entuziasmată de petrecerea organizată de PSD Călărași și a evidențiat acest lucru într-o postare pe facebook. „Anotimpurile vin și trec, așa cum și zăpada a venit și s-a topit, dar fiecare dintre noi păstrează în sufletul său un anotimp. Iar din fiecare anotimp e important să păstrăm o lună, o zi sau un moment de mare bucurie„, a scris Carmen Dan. Imediat au venit și reacțiile. La scurt timp, Ministrul de Interne a fost ironizat de internauți în sute de comentarii. Mulți dintre contestatari și-a adus aminte de 10 august 2018, ziua în care Diaspora a fost gazată, la propriu de Jandarmerie la ordinul Ministrului de Interne, Carmen Dan.

Constantina Dumitru: Vai,ce poezie,ce puritate la aceasta doamna!M-a impresionat pana la lacrimi sensibilitatea ei.Pacat ca nu am uitat gazarea copiilor mei care si acum se trateaza.„

Elena Dulgheru Ca o ‘zacaminte’ de sensibilitate. Un abis de ‘inteligenta’. Impresionant. NU.
Unii au bani, merg la petreceri. Si isi permit si ce sa tina minte. Altii raman cu gust amar in gura… de la gaze.

Catalin Stefan de zecile de procese castigate in tara de colegii dvs cu privire la salarizare ce spuneti?….sa iesiti in spatiul public cu ceva lamuriri?…. stim ….. nimic….

Sorin George Cretu 10 August, Carmen Dan !!!

Madalin Herea Pe 10 August 2018, vara trecută a fost o seară de ținut minte. Cred ca va amintiti. Ăla da anotimp!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.