Dunărea / Eduard Grama: „Vom avea nocturnă, definitiv, la Călărași„

0
1853

Surse din cadrul Consiliului Județean, au confirmat faptul că stadionul „Ion Comșa„ va avea nocturnă, definitiv la Călărași.

În aceste zile, conducerea CJ a ajuns la o înțelegere cu reprezentanții echipei care activează pe stadionul Giulești pentru preluarea nocturnei. Stadionul Giulești, urmează a fi modernizat pentru EURO 2020, iar pentru ca lucrările să înceapă este nevoie de demontarea nocturnei. Aceasta, urmează să ajungă la Călărași pe „Ion Comșa„.

Eduard Grama, Directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul C.J. Călărași, a confirmat acest lucru pentru ziarul Ediția. Domnia sa, a dat asigurări că pe lângă arena Ion Comșa și pe terenul II din incinta stadionului, teren de antrenament, urmează să fie montată o nocturnă.

„Suntem în discuții avansate cu cei de la Giulești. Vrem să aducem nocturna de pe stadionul Rapid, la Călărași. Vreau să vă mai spun că vom avea nocturnă pe „Ion Comșa„, dar și pe terenul II din incinta complexului sportiv, Dunărea Călărași„, a afirmat în exclusivitate pentru www.editia.ro,  Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.