C.J. Călărași / Iliuță: „Proiectul „Îmbunătățirea siguranței navigabilității în zona transfrontalieră a fost aprobat”

0
446

Proiectul „Îmbunătățirea siguranței navigabilității în zona transfrontalieră”, depus prin Programul Interreg, a fost aprobat spre finanțare.

La Călărași, urmează a se amenaja o zonă de promenadă cu alei pietonale, un ponton de acces, construcție gară fluvială, achiziționarea unei ambarcațiuni pentru transport pasageri cu o capacitate de 20-40 de persoane, amplasarea unui număr de 30 de balize de-a lungul brațului Borcea care vor semnaliza șenalul navigabil.

Consiliul Județean Călărași este lider de proiect, partenere fiind municipalitatea Călărași și cea din Silistra (Bulgaria).

PROMENADA a fost aprobată spre finanțare

PROMENADA a fost aprobată spre finanțare Proiectul "Îmbunătățirea siguranței navigabilității în zona transfrontalieră", depus prin Programul Interreg, a fost aprobat spre finanțare. La Călărași, urmează a se amenaja o zonă de promenadă cu alei pietonale, un ponton de acces, construcție gară fluvială, achiziționarea unei ambarcațiuni pentru transport pasageri cu o capacitate de 20-40 de persoane, amplasarea unui număr de 30 de balize de-a lungul brațului Borcea care vor semnaliza șenalul navigabil.Consiliul Județean Călărași este lider de proiect, partenere fiind municipalitatea Călărași și cea din Silistra (Bulgaria)

Publicată de Consiliul Judetean Calarasi pe Marţi, 19 februarie 2019

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.