Fotbal / Florin Brișan: „Ne așteptăm la un aflux foarte mare de spectatori„

0
626
Florin Brișan / Președinte AFC Dunărea

Dunărea – Dinamo, 24 februarie la Călărași! Președintele AFC Dunărea, Florin Brișan se așteaptă ca la ora meciului, stadionul „Ion Comșa„ să fie plin. 

Brișan a afirmat pentru site-ul oficial al clubului călărășean (www.afcdunareacalarasi.ro), faptul că meciul Dunărea-Dinamo prezintă un interes major.  Noi am pus începând de joi, 14 februarie, bilete în vânzare pentru meciul cu Dinamo. Se pare că interesul este cel puţin la fel de mare din partea spectatorilor ca şi la meciul cu Steaua. Încă din prima zi,  am avut un aflux mare de spectatori. a declarat preşedintele Dunării, Florin Brişan. Domnia sa a mai specificat și că se așteaptă la o „sărbătoare a fotbalului călărășean„.  “Am fost deja anunţaţi, faţă de celelalte meciuri va fi primul în care sectorul oaspeţilor va fi plin. Dinamo a anunţat că vine la Călăraşi însoţită de 800 de suporteri, capacitatea noastră maximă. Sperăm să obţinem maxim din acest meci atât din punct de vedere sportiv cât şi din punct de vedere al reţetei financiare şi să putem să ne îmbunătățim cumva bugetul clubului. Ne aşteptăm la o sărbătoare a fotbalului călărăşean, la un aflux foarte mare de spectatori.”

www.dplaysport.com

Președintele echipei de pe malul Borcei, a mai declarat că 300 de elevi și studenți vor avea acces gratuit la meciuri.  “Aşa cum v-aţi obişnuit, am oferit deja invitaţii copiilor din judeţ care nu au posibilitatea să urmărească un meci de fotbal „pe viu”. Sperăm să facem din asta un obicei bun şi să atragem cât mai mulţi tineri pe stadion.”

Dunărea – Dinamo se joacă pe 24 februarie la ora 14:00 pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + twenty =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.