Fotbal / 300 de elevi și studenți au acces gratuit la meciurile Dunării

0
642

Clubul de fotbal, AFC Dunărea Călărași, le oferă posibilitatea elevilor și studenților din Județul Călărași să participe la meciurile echipei noastre, gratuit!

Având în vedere faptul că anul acesta se împlinesc 100 de ani de fotbal pe malul Borcei, echipa călărășeană, aflată la o participare istorică în Liga 1, clubul a hotărât să pună la dispoziția elevilor/liceenilor un număr de 300 de locuri GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Proiectul este menit să atragă la stadion și tinerii din județul Călărași. „În baza unui protocol pe care îl avem cu Inspectoratul Școlar Județean, Călărași, clubul nostru le oferă această posibilitate, elevilor. Astfel, ei vor avea acces gratuit la meciurile echipei lor favorite. Sunt elevi care nu-și permit să ajungă la un meci de fotbal și noi le oferim această posibilitate. Până în prezent, la meciurile echipei noastre au fost prezenți peste 300 de elevi și studenți„, a explicat Dragoș Alexandru, directorul de marketing al Dunării.

Până în acest moment, au participat la meciurile echipei călărășene, gratuit, peste 300 de elevi/studenți. Ștefan cel Mare (31), Ciocănești (40), Roseți (39), Perișoru (19), Spanțov (20), Colegiul Economic, Călărași (68), Colegiul „Dan Mateescu„ (43), Mânăstirea (19), Jegălia (14), Dragoș Vodă (17),  Cuza Vodă (20), Unirea (6), Chirnogi (17), Vlad Țepeș (17), Nicolae Bălcescu (15).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 17 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.