Dunărea – Chiajna / Dan Alexa: „Fac un apel la suporteri să fim cu toții împreună până la final„

0
618
Dan Alexa / Dunărea Călărași

Duminică, 10 februarie este programat meciul din Liga 1, Dunărea -Concordia Chiajna de la ora 12.00 pe stadionul Ion Comșa din Călărași. 

Tehnicianul Dunării, Dan Alexa, a afirmat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că îi așteaptă un meci dificil pe elevii săi: „Ne așteaptă un meci greu duminică, împotriva unei contracandidate de-a noastră la promovare, Concordia Chiajna. O echipă care s-a întărit cu jucători foarte buni. Un meci diferit față de cel cu Steaua pentru că miza este foarte mare.

Antrenorul echipei de pe malul Borcei a făcut un apel și la publicul călărășean: „Vreau să avem mare susținere din partea publicului. Să vină în număr cât mai mare la stadion să ne susțină. Vreau să-i simt alături de noi și atunci când rezultatele nu sunt pe măsură. Fac un apel la suporteri să fim cu toții împreună până la final. Aportul suporterilor ne poate ajuta în acest moment„, a mai spus Alexa

Conferință / AFC Dunărea / Dan Alexa / 8.02.2019

Conferința de presă înainte meciului, Dunărea – Chiajna / Antrenor, Dan Alexa: „Am încredere în jucătorii mei. Putem face un rezultat bun, repet e un meci cu miză. Jucăm direct cu o contracandidată. Mi-aș fi dorit să fiu pe bancă. Voi sta două etape în tribună. Am încredere în staff-ul meu. Vreau ca lumea din Călărași să vină în număr cât mai mare să ne susțină. Vreau să simt că publicul este alături de noi. Această echipă nu a jucat niciodată în Liga 1… Avem nevoie de suporteri la toate meciurile iar aportul lor este foarte important„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 8 februarie 2019

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.