PSD / Sorin Vrăjitoru: „Vreau să vă dau o informaţie caldă. Este vorba de pasajul de la Drajna„

0
143

Sorin Vrăjitoru este unul dintre cei mai activi parlamentari de Călărași. Deși, se află la început de mandat, Vrăjitoru vrea să inițieze o Lege care să fluidizeze traficul de pe tronsonul – Drajna. 

„Vreau să vă dau o informaţie caldă. Este vorba de pasajul de la Drajna despre care s-a tot vorbit. Acest proiect care este cuprins şi în Planul de dezvoltare al judeţului Călăraşi 2014-2020, document programatic de lucru în actualul exerciţiu financiar, la care am lucrat alături de specialişti din Consiliul Judeţean atunci când ocupam funcţia de consilier judeţean, a ajuns în faza elaborării Studiului de Fezabilitate„, a spus Deputatul Sorin Vrăjitoru.

Acesta a mai adăugat faptul că:după cum ştiţi, proiectul a demarat în urmă cu un an şi jumătate cu redactarea Studiului de Prefezabilitate care a fost finalizat la mijlocul anului trecut. Recent s-a aflat spre aprobare la Ministerul Finanţelor Publice. S-a aflat şi în atenţia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa care l-a trimis la CNAIR pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Estimăm ca acest SF să fie gata în 5-6 luni.”

După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico Economic (CTE-ul) de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerului Dezvoltării şi în cele din urmă de Consiliul interministerial. Este o veste bună pentru călărăşeni şi nu numai care întâmpină multe greutăţi atunci când ajung la Drajna.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − seven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.