PSD / Sorin Vrăjitoru: „Vreau să vă dau o informaţie caldă. Este vorba de pasajul de la Drajna„

0
177

Sorin Vrăjitoru este unul dintre cei mai activi parlamentari de Călărași. Deși, se află la început de mandat, Vrăjitoru vrea să inițieze o Lege care să fluidizeze traficul de pe tronsonul – Drajna. 

„Vreau să vă dau o informaţie caldă. Este vorba de pasajul de la Drajna despre care s-a tot vorbit. Acest proiect care este cuprins şi în Planul de dezvoltare al judeţului Călăraşi 2014-2020, document programatic de lucru în actualul exerciţiu financiar, la care am lucrat alături de specialişti din Consiliul Judeţean atunci când ocupam funcţia de consilier judeţean, a ajuns în faza elaborării Studiului de Fezabilitate„, a spus Deputatul Sorin Vrăjitoru.

Acesta a mai adăugat faptul că:după cum ştiţi, proiectul a demarat în urmă cu un an şi jumătate cu redactarea Studiului de Prefezabilitate care a fost finalizat la mijlocul anului trecut. Recent s-a aflat spre aprobare la Ministerul Finanţelor Publice. S-a aflat şi în atenţia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa care l-a trimis la CNAIR pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Estimăm ca acest SF să fie gata în 5-6 luni.”

După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico Economic (CTE-ul) de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerului Dezvoltării şi în cele din urmă de Consiliul interministerial. Este o veste bună pentru călărăşeni şi nu numai care întâmpină multe greutăţi atunci când ajung la Drajna.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.