PSD Călărași / Iacomi: „Vrem să facem o echipă„

0
278
Iuilian Iacomi - președinte PSD Călărași

Noul președinte al PSD Călăraşi, Iulian Iacomi a afirmat în cadrul unei conferințe de presă faptul că este prea devreme să se „gândească„ la o eventuală candidatură la șefia Consiliului Județean Călărași din 2020.

„E prea devreme ca să vorbim de aşa ceva. Vă daţi seama că nu putem pune căruţa înaintea cailor. Vrem să facem o echipă, avem primele alegeri sunt europarlamentarele, avem prezidenţialele şi pe urmă…”, a spus Iacomi.

Iacomi a mai adăugat faptul că foarte curând vom aflșa și candidatul PSD la Primăria Călărași. Eu sper cât mai curând posibil, poate la europarlamentare să ieşim şi cu acel candidat la Primăria Călăraşi. De fapt avem două rânduri de alegeri şi putem să-l promovăm, să poată să iasă în faţa dumneavoastră şi în faţa cetăţenilor din Călăraşi să se prezinte”, a mai spus Iacomi.

Surse din cadrul partidului susțin că la Primăria Călărași s-ar băga în luptă actualul Senator, Roxana Pațurcă dar nu este exclus să-și manifeste interesul și Marius Dulce, candidatul PSD la alegerile din 2016 care a pierdut în fața actualului Primar, Daniel Drăgulin.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.