C.J. / Eduard Grama: „Portul de agrement are autorizație de construcție„

0
326

Proiectul Consiliului Județean Călărași- „Dezvoltare turistică a brațului Borcea- Călărași- port turistic de agrement”- a primit ieri, 19 decembrie 2018, autorizația pentru executarea lucrărilor de construire.

Documentul a fost depus deja la Ministerul Turismului fiind ultimul act pentru încheierea dosarului cu documentația necesară începerii investiției.

Complementar acestui proiect, instituția noastră a depus și avizul primit de la Administrația Națională Apele Române pentru obiectivul ” Îmbunătățirea siguranței navigabilității pe Dunăre”.

„Reușim, pas cu pas, să punem lucrurile în ordinea firească. Proiectele se mișcă într-o direcție corectă datorită unei echipe tinere cu o viziune modernă. 
Mă bucur că împreună cu echipa pe care o coordonez reușim să respectăm tot ceea ne-am propus și sunt convins că oamenii valoroși ai comunitatii apreciază eforturile care se depun de întreaga echipă în frunte cu domnul președinte, Vasile Iliuță.

Așa cum am afirmat de fiecare dată, proiectele Direcției de Dezvoltare, proiecte privite cu zâmbete ironice, vor fi vizibile în anul 2019, iar ceea ce ne dorim este ca în urma noastră să rămână fapte de care să beneficieze copiii noștri și întreaga comunitate”, a subliniat Eduard Grama- directorul Direcției de Dezvoltare.

Sursa: Facebook / Consiliul Județean Călărași

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.