Mulțumim, Bodo Kanda!

0
2805

A venit la Dunărea Călărași când echipa era în Liga a 3-a, Baudoin Tshitungi Dieudonne Kanda și este cel mai vechi jucător care părăsește gruparea călărășeană. 

Bodo Kanda a anunțat astăzi că nu va mai juca la Dunărea Călărași. Împrumutat de la Dinamo II în 2012, Bodo a ajuns la Călărași aici unde a jucat când echipa se zbătea în mocirla din Liga a 3-a, a promovat cu Dunărea în Liga a 2-a și a ajuns în premieră în Liga 1.

„Vreau sa va multumesc tuturor, pe aceasta cale pentru sprijinul si sustinerea pe care mi-ati oferit-o neconditionat. Au fost ani frumosi, petrecuti impreuna, cu bune cu rele. Important este ca indiferent ca a fost bine sau ca a fost rau, am fost impreuna si asta ne-a unit si mai mult, oferindu-ne cat mai multe momente frumoase. Bafta multa clubului si succes pe viitor!„, a scris Bodo Kanda pe pagina sa de facebook.

Ziarul EDIȚIA a scos de la „naftalină„ câteva fotografii cu Bodo Kanda, printre cei mai buni jucători care au trecut pe la Călărași din istoria acestui club. Mulțumim, Bodo! Succes în carieră! 

SONY DSC

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.