Acerbis i-a premiat pe pugiliștii de la secția de box a CSM Călărași!

0
355

Acerbis Sport România i-a premiat pe tinerii pugiliști de la secția de box a Clubului Sportiv Municipal Călărași. Mihai Mario Vasile – (14 ani), Ionuț Pavel – (13 ani) și Goloș Nicolae – (14 ani), au primit un echipament sportiv din partea Acerbis Sport. 

„Moș Crăciun„ a venit mai devreme pentru 3 sportivi de la secția de box a CSM Călărași. Acerbis Sport România în colaborare cu ziarul Ediția îi premiază începând din acest moment pe tinerii sportivi din Călărași, indiferent de disciplina sportivă. 3 pugiliști de la secția de box a CSM Călărași antrenați de frații, Valentin și George Anghel au primit astăzi echipamentul sportiv.

http://www.dplaysport.com/
http://www.dplaysport.com/

„Îi mulțumim domnului Davide Zappavigna! Nu avem cuvinte pentru gestul său! Băieții sunt foarte încântați de echipamnetele primite„, a afirmat Valentin Anghel, antrenorul secției de box. Cei 3 pugiliști fac parte din „elita viitorului„ a sportului călărășean. Au rezultate foarte bune și fac performanță îndrumați de frații Anghel, unii dintre cei mai buni antrenori de box din România. Frații Anghel au reușit să ridice în Călărași un centru pentru practicarea boxului de performanță care îi poartă numele lui „Ioan Damian„,fostul arbitru internațional de box.   

Iată pugiliștii premiați de Acerbis Sport: 

Mihai Mario Vasile – (14 ani) Locul I la Campionatul Național de Cadeți. Participant Campionatul European de Cadeți. Component al Lotului Național de Cadeți. 

Ionuț Pavel – (13 ani) Locul I la Campionatul Național de Cadeți. Locul II la Cupa României Cadeți.

Goloș Nicolae – (14 ani) Locul III la Campionatul Național de Cadeți. Locul II la Cupa României de Cadeți.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.