PSD Călărași/ Pandea a fost înlocuit cu Iacomi. Acum începe „distracția„

0
485

Ciprian Pandea a fost „mazilit„ de Dragnea chiar în ziua în care Pandea își serba ziua de naștere.  Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate demiterea lui Pandea. 

Astăzi, în cadrul CEx-ului susținut de Liviu Dragnea la București, au fost nevalidate alegerile din septembrie atunci când Ciprian Pandea a fost ales în fucția de președinte al PSD Călărași. În acest context, Pandea a fost înlocuit cu Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu Gară, fost deputat de Călărași pentru o scurtă perioadă de timp.

PSD Călărași este un partid „rupt„ pe plan local în mai multe „gășcuțe„. Se știa de mult timp faptul că Pandea nu mai este dorit de Dragnea la București în urma „puciului„ eșuat. În acest sens, mai mulți membrii de partid din PSD nu au fost de acord cu Pandea de a nu-l mai susține pe Dragnea și au încercat să se „debaraseze„ de fostul șef al PSD Călărași. Fiecare a „jucat„ cum a putut și învingător a ieșit Iulian Iacomi, normal și cu sprijinul unor „aliați„ din partid. În acest moment, mai mulți primari din județ nu sunt de acord cu numirea lui Iacomi în fruntea de șef al PSD Călărași și vor începe să-și facă loc către alte partide. Deja sunt semne că PNL-ul a trecut la noi „recruți„.

Iată mai jos articolul publicat de site-ul nostru în exclusivitate. 

EXCLUSIV! Iulian Iacomi la ușa lui Dragnea pentru șefia PSD Călărași! Ciprian Pandea, „lucrat„ din interior!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.