Simona Halep la Călărași / Drăgulin: „Este numărul 1 mondial!„ Halep: „Sunt onorată să fiu la Călărași„

0
168

Premieră la Călărași! Simona Halep a primit titlul de „Cetățean de Onoare„ al Municipiului Călărași. 

În an Centenar, la câteva zile de marea sărbătoare a românilor, oficialitățile locale, în speță, Primarul Municipiului Clărași, Daniel Drăgulin i-a oferit titlul de „Cetățean de Onoare„ numărului 1 în tenis mondial, Simona Halep.

Halep a fost primită cu mare fast de călărășeni. Apariția sa, pentru prima dată la Călărași a umplut sala Barbu Știrbei. „Sunt onorată și bucuroasă să fiu astăzi aici. Înseamnă mult pentru mine acest titlu. Îi mulțumesc domnului primar și acestui oraș. Este un lucru frumos să văd că oamenii mă apreciază. Le doresc multă sănătate, Sărbători Fericite alături de cei dragi!„, a declarat Simona Halep.

„Este numărul 1 mondial! Gândiți-vă ce înseamnă Simona Halep pentru România! Este o onoare pentru noi. Eu iubesc sportul în ansamblul lui. Avem rezultate pe plan sportiv nu numai la fotbal, handbal. Avem rezultate la box, la canotaj, vom avea poate și la înot pentru că vom finaliza lucrările la noul bazin. Vă spun în premieră! Vom face un complex sportiv care să-i poartă numele. Un complex de tenis la Călărași. Cine nu și-ar dori să o aibă ca oaspete pe Simona Halep? A venit la Călărași, aici unde s-a simțit foarte bine. Este o mândreie pentru noi! Noi am demonstrat că o respectăm și suntem alături de ea în tot ceea ce face. O susținem cu sufletul la toate competițiile„, a declarat pentru editia.ro, Daniel Ștefan Drăgulin.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − seven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.