EXCLUSIV! Iulian Iacomi la ușa lui Dragnea pentru șefia PSD Călărași! Ciprian Pandea, „lucrat„ din interior!

0
2016

Schimbare la șefia PSD Călărași? Ciprian Pandea nu se mai află în grațiile lui Dragnea după celebra „scrisoare„ de demitere a șefului PSD.

Ziarul nostru a intrat în posesia unei știri care zguduie politica locală! Se preconizează schimbări majore la șefia PSD Călărași. Iulian Iacomi, actualul primar al orașului Lehliu-Gară se pregătește să-l „debarce„ pe Ciprian Pandea din fotoliul de lider al PSD Călărași.

Pandea, actualmente reprezentant al Secretariatului General al Guvernului, a intrat pe „lista neagră„ a lui Liviu Dragnea în urma „puciului„ pus la cale de mai mulți membrii PSD București.

Din surse sigure, am flat faptul că Pandea a avut o discuție cu Liviu Dragnea și încă nu i s-a transmis că ar trebui să plece. Cu toate astea, Pandea ar părea că este „trădat„ din interiorul PSD Călărași. În „jocurile politice„ ar fi intrat și un reprezentant al PNL Călărași, dar deocamdată nu dăm nume. „Vom vedea săptămâna viitoare. Încă nu am semnat nimic. Nu vreau să mă bucur la fel ca Geoană. Vorbim săptămâna viitoare„, a afirmat Iacomi pentru editia.ro.

Iacomi este susținut la nivel înalt de Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Dragnea. Codrin, Iacomi, dar și un parlamentar de Călărași, alături de un membru PNL tot din Călărași, au făcut „potecă„ la Dragnea pentru debarcarea lui Pandea. „Nu mi-e frică de nimic. Încă nu este stabilit nimic. Eu sunt tânăr. Am făcut ceva pentru Județul Călărași. Am ajutat cât am putut primarii și nu m-am uitat la culoarea politică atunci când a fost vorba de proiecte care să sprijine comunitățile locale„, a spus Pandea.

Jocurile politice din această perioadă vin în perspectiva alegerilor viitoare. PSD Călărași nu are un candidat puternic care să se bată de la egal la egal cu actualul primar, Daniel Drăgulin (PNL). În ceea ce privește Consiliul Județean, Iacomi, (în cazul în care preia șefia PSD Călărași) ar trebui să se „lupte„ cu Vasile Iliuță, președintele C.J.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.