Fostul primar de la Dorobanțu, Nae Petrică – 1 an de pușcărie

0
869

Nae Petrică, fostul primar al comunei Dorobanțu a fost condamnat la 1 an de închisoare într-un dosar de vătămare corporală. 

Judecătoria Călărași l-a condamnat pe Nae Petrică la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă cu părți vătămate Constantin Ioniță și Spitalul Județean Călărași.

Lui Nae Petrică i se mai interzice în baza art. 67 al.1 C.P. exerciţiul drepturilor prev. de art. 66 al.1 lit. a , b şi i C.P. ( cu referire la autoturisme) pe o durată de 2 ani, calculată de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe. În baza art.65 al.1 C.P. interzice inculpatului pe durata executării pedepsei exerciţiul drepturilor prev. de art. 66 al.1 lit. a , b şi i C.P. ( cu referire la autoturisme). În baza art. 91-92 C.P. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 2 ani, calculat de la data de rămânerii definitive a prezentei sentinţe„.

Liderul organizației comunale PSD Dorobanțu trebuie să presteze muncă în folosul comunității, neremunerată în cadrul Primăriei com. Dorobanţu sau Primăriei com. Mânăstirea, pe o perioadă de 60 de zile.

Acesta nu este singurul dosar în care Nae Petre este inculpat. Numele lui apare și în alte dosare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, fals în înscrisuri, fals intelectual, uzul de fals. În timpul mandatului său de primar al comunei Dorobanțu, firma administrată de el, Delp Prod Com SRL s-a „îmbogățit„ peste noapte cu sute de hectare, „cumpărate„ de firma sa în baza unor documente, sub semnături, probabil false. Delp Prod Com ar fi încasat de pe urma terenurilor subvenții de la Stat, ilegal. Acesta mai are și un dosar de plăți pentru anumite lucrări fictive către o grupare infracțională, clanul Fluture din Olt.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − seventeen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.