Dan Alexa rămâne la Călărași! Mulțumim, Mister! ;)

0
3510
Dan Alexa / Dunărea Călărași

Tehnicianul care a scris istorie cu echipa de pe malul Borcei a luat o decizie surprinzătoare în ciuda faptului că era ca și „transferat„ pe banca tehnică la formația  din Liga 1, Astra Giurgiu. 

Între „lupta„ dintre Ioan Niculae, patroul de la Astra și Florin Brișan, șeful grupării călărășene a câștigat, Brișan! Spunem Brișan pentru că el este omul care l-a adus pe Alexa la Călărași și tot el a reușit să-l păstreze în continuare.

Dan Alexa a avut zilele acestea o decizie foarte grea de luat dar, într-un final a dat un răspuns. Mass-media centrală l-a dat ca și tehnicianul celor de la Astra înaintea partidei de la CFR Cluj, meci încheiat 0 – 0. Antrenorul Dunării, Dan Alexa a avut o discuție cu oficialii Astrei, nu a ascuns acest lucru și chiar a discutat despre acest aspect dar nu a dat un răspuns ferm.

Astăzi, după lungi discuții cu președintele Dunării, Florin Brișan, Dan Alexa a ales să continue performanța începută în urmă cu ceva timp pe malul Borcei. Alexa dă încă o dată dovadă de caracter, nu a ales banii dar a ales cu sufletul: Dunărea Călărași!

UPDATE: 21:50: După o oră de discuții și negocieri, Dan Alexa, a luat decizia finală în ceea ce privește viitorul său. „99 la sută asta e decizia mea!”, le-a spus Alexa șefilor călărășeni. Rămâne antrenorul principal al Dunării, echipă cu care a promovat în Liga 1 și cu care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Mulțumim, mister! Ai tot sprijinul nostru! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.