Cuza Vodă / Marius Cojocaru: „Avem multe proiecte pe care trebuie să le ducem la capăt„

0
374
Marius Cojocaru / Primar Cuza Vodă

Primarul localității Cuza-Vodă, Județul Călărași, Marius Cojocaru se află la primul mandat de primar. Este absolvent al Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Economică, iar acest lucru se vede în administrația pe care o conduce. Marius Cojocaru a indentificat și găsit sursele necesare de finanțare pentru proiectele pe care le-a implementat la Primăria din Cuza Vodă.

Avem multe proiecte cum ar fi modernizare și reabilitare „Cămin cultural„ în satul Călărașii Vechi, comuna Cuza-Vodă din fonduri externe. Modernizare stații de apă potabilă, extindere stație de epurare a apei și rețea de canaizare, etapa a 3-a, în comuna Cuza Vodă din fonduri externe. Modernizare și dotare a „Căminului cultural„ din comuna Cuza Vodă„, a declarat Cojocaru.

Edilul și-a pus în plan dotarea cu utilaje a serviciului de urgențe din fonduri externe dar și înființare și dotare grădiniță în comuna Cuza Vodă prin PNDL și bugetul local.

Mai sunt proiecte pentru modernizare străzi în comuna Cuza Vodă prin PNDL și fonduri locale, modernizarea bazei sportive din Cuza Vodă din fonduri guvernamentale prin CNI. Achiziția de echipament pentru managementul gunoiului de grajd în cadrul finanțării adiționale a proiectului controlului integrat al poluării cu nutrienți din fonduri guvernamentale prin Ministerul Apelor și Pădurilor„, a mai afirmat Marius Cojocaru.

Edilul și-a pus în plan și realizarea unui sistem de supraveghere video în comuna Cuza Vodă prin fonduri din bugetul local dar și înființare dotare Liceu Tehnologic în comuna Cuza Vodă prin fonduri externe.

Valoarea totală a proiectelor implementate de Primăria din comuna Cuza Vodă se rudică la 23.331.126,5 lei. Pentru anul 2019, comuna noastră are în plan extinderea sistemului de supraveghere video, modernizarea și reabilitarea întregii rețele de distribuție a apei potabile prin accesarea de fonduri de la Ministerul Muncii. Realizarea unei alte extinderi a rețelei de canalizare și redepunerea, reactualizarea unor proiecte care din diverse motive nu au ajuns la implementare: asfaltare drumuri agricole, asfaltare drumuri comunale, construire sediu primărie, extindere și reabilitarea rețelei de iluminat public„, a mai continuat Primarul din Cuza Vodă, Marius Cojocaru.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.