Lucrări ample de modernizare la Gălbinași!

0
238

În comuna Gălbinași din județul Călărași se desfășoară în aceste zile, noi lucrări de asfaltare a străzilor ce au fost incluse în programul de asfaltare în cadrul P.N.D.L. 6,3 kilometri de asflat necesari pentru a acoperii întreaga suprafață din  comuna Gălbinași. 

„Inspector„ de lucrări este chiar Primarul localitîții Gălbinași, Radu Paul. L-am găsit pe șantier, asista la desfășurarea lucrărilor. „Deja sunt începute lucrările, noi suntem pregătiți. Șase kilometri și trei sute de metri mai avem de turnat. În cel mult o lună, o lună și jumătate îmi doresc să termin lucrările. Am început munca la ora 7,20, în primărie. Toată lumea lucrează, toată lumea e pe teren. Băieții ( muncitorii n.r.) lucrează la apă, angajații noștri sunt în teren. Secretul succesului se regăsește în muncă. Șase kilometri mai avem de asfaltat și am terminat toată comuna Gălbinași. Și alei, străzi, tot. Asfaltarea efectivă începe acum, în câteva zile, în maxim o săptămână.” – a explicat Radu Paul, edilul localității Gălbinași

Edilul a mai punctat faptul că localitatea Gălbinași va beneficia și de o rețea de canalizare iar lucrările se vor desfășura tot anul acesta. „În maxim o lună de zile și proiectul de introducere a rețelei de canalizare în comună. Ce va mai fi de făcut, le vom face în viitor. Sperăm ca în mandatul acesta să fie totul în regulă, exact așa cum își dorește toată lumea.” – spune primarul din Gălbinași.

„Este un primar care își face treaba„

Localnicii sunt mulțumiți de activitatea lui Paul Radu. Aceștia au numai vorbe bune despre Primar. „Am o părere foarte bună, este un primar care își face treaba, se ocupă de comună. A băgat apă, canalizare, își dă interesul. Acum ani de zile nici nu puteai sa mergi pe drum dacă ploua mai tare, asta din cauza noroiului. Acum e mult mai bine, avem asfalt peste tot. A făcut lucruri bune! Se ocupă, și-a dat interesul pentru toată comuna”, a afirmat un localnic.

Sursa: Catalin Cojocaru  -www.calarasipress.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 18 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.