Cupa României / Dunărea elimină FCSB! Alexa: „Așa rămâi în istoria oamenilor și în istoria unui oraș„

0
54

Dunărea a scris istorie pe 1 noiembrie la Călărași! A eliminat în Cupa României una dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului românesc, FCSB. 

În fața unui public minunat, în nocturnă și cu o asistență enormă, echipa lui Dan Alexa a câștigat cu 2 – 0 în optimile Cupei și a eliminat trupa lui Nicolae Dică. Alin Șeroni și Alin Dobrosavlevici au marcat ambele goluri din două faze fixe la care „părtaș„ a fost Bodo Kanda.

Dan Alexa: „Dunărea a fost echipa mai bună. A fost o victorie istorică, s-a obținut la primul meci jucat în nocturnă pe acest stadion. A fost o atmosferă ca de sărbătoare, eram obligați să facem o figură frumoasă. Așa rămâi în istoria oamenilor, în istoria unui oraș, e cea mai mare motivație. Știam că putem profita la fazele fixze, mai ales că FCSB nu avea la dispoziție fundașii centrali de meserie„.

După aproape 30 de ani, Dunărea se califică din nou în sferturi de finală acolo unde s-au calificat: FC Viitorul, AFC Hermannstadt, U. Craiova, Sepsi, CFR Cluj, AFK Csikszereda, Astra.

Echipele de start:

Dunărea Călărași: C. Lungu – Simion, Dobrosavlevici, Șeroni, Mendy – Bourceanu, Gligorov – Keyta, Clemence, Kanda – N’Diaye
Rezerve: 
Straton, Pană, V. Munteanu, Cucu, Ispas, V. Alexandru, Carnat
Antrenor: Dan Alexa

FCSB:  A. Vlad – Jakolis, L. Filip, J. Morais, M. Roman I – Nedelcu, Zlatinski – I. Stoica, Moruțan, D. Benzar – R. Rusescu
Rezerve: Bălgrădean – C. Dumitru, T. Moldovan, A. Bodea, L. Ardelean, A. Arnold, D. Toma.
Antrenor: Nicolae Dică

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 20 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.