EXCLUSIV! Vasile Iliuță în nocturnă! „Să fie lumină pe stadionul de la Călărași!„

0
537
Vasile Iliuță

Premieră la Călărași! S-a aprins nocturna pe stadionul „Ion Comșa„! Pentru prima dată în istorie, meciul Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie la Călărași de la 21:45 în nocturnă!

Cel mai important eveniment al anului se desfășoară la Călărași pe 1 noiembrie de la 21:45! Meciul din Cupa României, Dunărea – FCSB se va juca cu casa închisă. Oficialii clubului de pe malul Borcei au anunțat că mai sunt bilete doar la peluze la partida eveniment.

Până atunci, nocturna s-a aprins pe stadionul de la Călărași. Președintele Conisliului Județean, Vasile Iliuță a vizitat în această seară arena „Ion Comșa„ și chiar a făcut un filmuleț de promovare pentru meciul cu FCSB. Fosta legedă a Dunării, Nelu Farin, actualul antrenor, Dan Alexa, președintele clubului Dunărea, Florin Brișan dar și câțiva jucători au „regizat„ un videoclip pentru meciul de joi. Șeful CJ nu s-a lăsat mai prejos și chiar a schimbat câteva pase cu jucătorii călărășeni prezenți la filmare, Mediop, Bourceanu sau Dobrosavlevici!

„Este un moment unic pentru fotbalul călărășean! Împreună suntem mai puternici! Suntem alături de Dunărea și susținem sportul de performanță! Să fie lumină!„, a spus președintele CJ, Vasile Iliuță!.

Partida: Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie de la 21:45 cu casa închisă la Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.